Lezersnieuws

Training: Start een eigen bedrijf

In een dagdeel worden de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken. Deze training biedt je een solide basis voor jouw onderneming. De trainer neemt je stap voor stap mee door de jungle van het ondernemerschap.

Op fuikexcursie en robbentocht tijdens Dag van het Wad

Drie provincies vieren verjaardag Unesco Werelderfgoed met tal van activiteiten

Margreet Roels helpt ZZP'ers om een ZZFP'er te worden

In Nederland starten veel mensen als ZZP'er; ze zijn goed in hun vak en gaan enthousiast van start.

Inmiddels is bekend dat veel van deze enthousiaste starters binnen 3 jaar uitgeblust zijn; ze redden het financieel niet met alle gevolgen van dien.

Verrassend groot cursusaanbod Sociaal-Cultureel Centrum De Brink Obdam

Voor het nieuwe seizoen heeft Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam weer een prachtig cursusprogramma samengesteld. Er is voor elk wat wils!

Kennismakingstoernooi Rolstoelhandbal

Maak kennis met rolstoelhandbal!

De Hoornse Vrijwilligersprijs 2018; aanmelden juniorvrijwilligers

Jonge vrijwilligers oftewel juniorvrijwilligers zeldzaam? Wij denken van niet. In jongerenorganisaties, in de zorg, in sport- en maatschappelijke organisaties zoals Huttendorp, Swim to fight Cancer, doen jongeren vrijwilligerswerk.

2 nieuwe coördinatoren voor Schuldhulpmaatje West-Friesland

In 2014 is vanuit Westfriese kerken Schuldhulpmaatje gestart. “Het is een organisatie met getrainde vrijwilligers, die een maatje willen zijn voor mensen die vast lopen in ons goede, maar vaak overgeorganiseerde Nederland”, aldus Wout Lourens, de coördinator.

Twee nederlands kampioenen turnen.

Afgelopen weekend vonden in Hoofddorp de Nederlands kampioenschappen 1e, 2e en 3e divisie turnen heren plaats. 

bloeind afscheid.

38 jaar lang hebben we een Agave Reginae in de kamer staan, een paar maanden geleden kwam er een soort stengel uit het midden groeien.

Nijntje Beweeglessen ook in Sporthal Lingeweg

Gymnastiekvereniging HG&TC is gestart met Nijntje Beweeglessen voor kinderen in de groepen van 2 tot 4 jaar en van 4 tot 6 jaar oud.

Pagina's