Lokaal lezersnieuws

Baggeren Julianapark en Haven Hoorn

In opdracht van de gemeente Hoorn baggert Beens Dredging uit Schagen de watergangen in het Julianapark en de havens van Hoorn. In het Julianapark wordt 8.000 m3 baggerspecie verwijderd en voor het merendeel afgevoerd naar de Markerwadden.

Hondenpsycholoog Duko Sietsema

Iedere hondeneigenaar wil een goede band met zijn of haar hond onderhouden en wil ook dat deze zich zowel binnen als buiten netjes gedraagt.

MAK Blokweer zoekt bestuurslid

Het bestuur van de stichting Milieu Activiteitencentrum en Kijkboerderij MAK Blokweer is op zoek naar een enthousiaste man of vrouw die ons team wil komen versterken. Het betreft vrijwilligerswerk.

Uitvaartbraderie met rondleidingen in Crematorium Hoorn op 17 december

Op zondag 17 december a.s. is er een gezellige bedrijvigheid in Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn. Dan wordt de uitvaartlocatie omgetoverd tot een braderie met diverse kraampjes van ondernemers uit de omgeving met uitvaartproducten. Ook worden er rondleidingen gegeven door het hele gebouw.

Februari 2018: ‘water en lucht’ in vernieuwde Molshoop

Begin 2018 wordt de benedenverdieping van het bezoekerscentrum van MAK Blokweer, de Molshoop, verbouwd. Hierbij wordt het MAK café geheel vernieuwd. De oude, onderaardse inrichting maakt plaats voor een nieuw thema: ‘water en lucht’.

Media Endometriose Ileostoma 

Vandaag deel ik mijn verhaal....

 

 

Cursus mindfulness zwangere vrouwen

Cursus Mindful zwanger en bevallen volgen bij GGD Hollands Noorden?!

Vertrouwen, geduld en kracht trainen

 

Rotterdamse hond in Hoornse Oliver!

De Rotterdamse bulterriër Homey zal op 25 en 26 november meespelen in de musical Oliver! van musicalvereniging Westend in Schouwburg Het Park in Hoorn. In deze musical heeft Bill Sikes, gespeeld door Sjors Klouwer, een hond genaamd Bull.

TOFFE PEREN, ROTTE APPELS

Een prachtige titel voor het nieuwste boek, dat voormalige politierechercheur Gerard Mak (67) deze week op de markt brengt. Wie de toffe peren zijn en wie de rotte appels, zult u in de nieuwe verhalen van Mak zelf moeten ervaren.

Verkiezing Hoornse Vrijwilligers van het jaar ook in 2017 Er kan nog genomineerd worden t/m 15 november a.s.    

Ook in 2017 zal de Hoornse vrijwilligersprijs worden uitgereikt. De bedoeling van de prijs: waardering uitspreken voor vrijwilligers. Veel mensen in Hoorn doen vrijwilligerswerk. Die verdienen een pluim!

Pagina's