Sport lezersnieuws

Vrijdag 1 juni sponsorloop Bonfatiusschool Spanbroek voor Energy4all

Vrijdag 1 juni organiseert de Bonifatiusschool Spanbroek een sponsorloop voor Stichting Energy4All. Alle basisschoolleerlingen zetten zich deze middag in voor kinderen met een  energiestofwisselingsziekte.

NIEUWE KANSEN BIJ TV DE BALLETUIN

Wil je gratis kennismaken met de tennissport bij een actieve club? Dat kan tijdens het stratentoernooi bij TV de Balletuin in park Risdam-Noord van 18 t/m 23 juni. Deelname vanaf 12 jaar en ouder. Leenrackets en ballen zijn beschikbaar.

John Dekker zet in Wognum eerste stap naar Pikeursprijs Westfriesland

Pikeur John Dekker heeft op de kortebaandraverij in Wognum vrijdag 11 mei de eerste klap uitgedeeld in de strijd om de Rabobank Pikeursprijs Westfriesland 2018.

Eerste wedstrijden Hansa Klasse in Hoorn

Dit weekend is er een hoop kleur op het water van de Hoornse hop. De Hansa klasse komt voor het eerst wedstrijdzeilen in Hoorn.

Talententest HG&TC

Talententest HG&TC

Voetbal talentendag, 7 Mei bij Rkedo.

Op maandag 7 mei organiseer ik in samenwerking met Erik Sinnige en RKEDO een voetbal talentendag. Ik ben leerling van het Cios en sluit met dit evenement mijn studie af.

Opening CrossFit Stedebroec op 6 mei van 11:00 - 16:00 uur

Op zondag 6 mei opent CrossFit Stedebroec officieel haar deuren. Je bent welkom om een kijkje te komen nemen tussen 11:00 en 16:00. 

Avond4Daagse Stede Broec

BOVENKARSPEL ? Na een meer dan geslaagde eerste editie, met meer dan 700 deelnemers, bereidt de organisatie van de Avond4Daagse in Stede Broec zich weer voor op de tweede editie. Deze zal plaatsvinden van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni 2018.

We love music Koningsnacht

Musicalvereniging Zwaag organiseert Koningsnacht op 26 april in partycentrum De Witte Valk aan de Dorpsstraat in Zwaag.

KVH organiseert Spring On Ice 2018

Met grote trots presenteren wij voor de 3 keer de International Spring-On-Ice Competition een Kunstschaatswedstrijd in verschillende categorie?n van starters tot de allerhoogste niveau's maar uiteraard allemaal TOPPERS!

Pagina's