• koor Four Winds: Four Side Story

  Ilse Blank Fotografie
 • Acteurs/Solisten: Four Side Story

  Ilse Blank Fotografie
 • Band: Four Side Story

  Ilse Blank Fotografie
 • Dirigente Ingrid Sijm: Four Side Story

  Ilse Blank Fotografie

25 jaar koor Four Winds: Four Side Story

03-10-2018, 19:30 | Lezersnieuws | koor Four Winds

Datum:

zaterdag 27 oktober 2018, 20:00 tot zondag 28 oktober 2018, 14:30

Locatie:

Tripkouw 28
sporthal de Tripkouw
Midwoud

Verjaardagsconcert koor Four Winds: 27/28 oktober a.s. Four Side Story, meer dan een verhaal

Koor Four Winds uit Oostwoud bestaat dit jaar 25 jaar en dat gaan we vieren! We willen u graag meenemen naar ons verjaardagsfeestje, op zaterdagavond 27 oktober (20.00 uur) of zondagmiddag 28 oktober (14.30 uur). Locatie: de prachtig ingerichte sporthal de Tripkouw, Midwoud.

Het zullen twee geweldige optredens worden waarin u met ons op reis mag naar de stad waar we ons verjaardagsfeest gaan vieren, Amsterdam. Natuurlijk gaat er onderweg van alles mis, en krijgen we in Amsterdam te maken met burgerlijke ongehoorzaamheid, liefde en liefdesverdriet, maar ook met passie en we mogen best verklappen dat alles op het eind weer helemaal goed komt.

Het koor zal, ondersteund door acteurs en solisten, vier verhaallijnen voor u zingen met o.a. nummers van Queen, Claudia de Breij, Rag'n'Bone, Justin Timberlake, Anouk, Albert Hammond, Shania Twain, The Proclaimers, teveel om op te noemen. Al met al zal het een waar feest voor ons en zeker voor ? als publiek worden.

Koor, solisten en acteurs worden ondersteund door ons fantastische band en het geheel staat onder de inspirerende leiding van dirigente Ingrid Sijm.

In de pauze van beide concerten houden wij een verloting met prachtige prijzen.

Kaarten kosten in de voorverkoop 15 euro, aan de kassa 17,50 euro. Te bestellen via bestuur.fourwinds@gmail.com of bij ??n van onze voorverkoopadressen: Knijn Inkt speciaalzaak Wervershoof (alleen contant), Marskramer Medemblik en Marskramer Nibbixwoud (contant en pin). Caf? de Post Midwoud (contant en pin).

Alle informatie over Four Side Story, meer dan een verhaal is ook te vinden op www.fourwinds.nl en op onze Facebookpagina.

Wij nodigen u van harte uit om mee te genieten van onze verjaardagsconcerten!