• flyer Buurttennis

    N. Entius

Buurttennis tv de Berk

09-07-2018, 20:36 | Lezersnieuws | N Entius

Datum:

maandag 8 oktober 2018, 12:00 tot zondag 14 oktober 2018, 16:00

Locatie:

Tennisvereniging de Berk
Berkhout

Dit jaar organiseert TV De Berk ter gelegenheid van onze nieuwe banen (en omdat het al weer 5 jaar geleden is) wederom een buurttennistoernooi. We heten iedereen dan weer van harte welkom op ons mooie tennispark (lid of niet-lid, tennis ervaring of geen tennis ervaring). Bedoeling is om de buurten tegenover elkaar te laten Tennissen en Keezen, en punten binnen te halen voor hun eigen buurt. Maar vooral om een fantastisch gezellige week te hebben met alle inwoners van Berkhout en omstreken!!!

Zaterdag 13 oktober organiseren we voor de eerste keer een pubquiz, hier kunnen per buurt maximaal 5 personen aan meedoen.

Belangrijk is om de niet-tennisser te laten proeven aan het tennissen samen met hun buurtgenoten. Er zullen zoveel als mogelijk gelijkwaardige koppels tegenover elkaar gezet worden. De leden worden verzocht rekening te houden met het niveau van de niet-leden, zodat het voor iedereen leuk is.

OPROEP Vraag uw buurman / buurvrouw om mee te doen aan dit gezellige toernooi!

Inschrijven Via bijgevoegd inschrijfformulier op deze site kunt u zich opgeven, en dit formulier inleveren bij uw buurtcaptain. U kunt ook alle gevraagde gegevens mailen naar tc@tvdeberk.nl Inschrijven kan tot maandag 17 september.

Informatie Kijk op de website van tennisvereniging de Berk voor meer informatie www.tvdeberk.nl