• Afval uit de oceaan

    n/a
  • Toepasselijk tongstrelend diner

    Catering Moeder Natuur

Dinner lecture: Oceaan

07-02-2018, 14:53 | Lezersnieuws | Maks de Mol

Datum:

vrijdag 2 maart 2018, 18:30 tot 22:00

Locatie:

Kloosterhout 1-2
MAK Blokweer
Blokker

Een dinner lecture combineert het leerzame met het aangename: tijdens een verrassend driegangendiner, verzorgd door catering Moeder Natuur, geeft een vertegenwoordiger van Greenpeace een lezing over de stand van de oceanen en onze eigen rol daarin. Kom het meebeleven in het nieuwe MAK Caf?!

De oceanen hebben het de afgelopen decennia wereldwijd zwaar te verduren gehad. Door toenemende CO2 uitstoot en onzorgvuldig omspringen met afval sterven de koraalriffen af en zwemmen zeedieren in een plastic soep. De invloed van het menselijke voedingspatroon hierop is groot.

Welke manieren zijn er om het tij ten goede te keren? Een voorlichter van Greenpeace geeft een uitgebreide presentatie over dit onderwerp, de gevolgen voor de mens en ons handelingsperspectief.

Rosalie Harmsen van biologische catering Moeder Natuur verzorgt een verrassend driegangendiner en een tongstrelende beleving van het thema 'oceaan'. Moeder Natuur gebruikt pure ingredi?nten uit onze eigen omgeving en geeft daar op enthousiaste wijze uitleg over. Een ware smaaksensatie!

De dinner lecture is gericht op volwassenen en vindt plaats op vrijdag 2 maart vanaf 19:00 (inloop vanaf 18:30). Aanmelden kan via 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn ? 26,50 per persoon. Er is slechts plaats voor 32 personen, dus reserveer op tijd!