• Het rijke leven in de oceanen

    Dos Winkel (Sea First Foundation)

Een avond vol OER-gevoel

13-06-2018, 09:48 | Lezersnieuws | Maks de Mol

Datum:

vrijdag 29 juni 2018, 19:00 tot 22:00

Locatie:

Kloosterhout 1-2
MAK Blokweer
Blokker

Als dinergast geniet je aan gezellige lange tafels van heerlijk eten, informatie over de oceanen, uitwisseling met elkaar en natuurlijk het gezamenlijke OER-gevoel. Het OER-diner is een aanloopje naar de theatervoorstelling OER!, die in september zal plaatsvinden in het natuurpark van MAK Blokweer. Net als het OER-diner staat de voorstelling in het teken van de relatie tussen de mens en zijn leefomgeving.

Het tongstrelende viergangendiner wordt verzorgd door cateraar Gonnie Lubbers. Op het menu staan onder andere weedburgers, risotto met zomergroenten en tarte tatin. Alle gerechten zijn gemaakt van lokale, biologische ingredi?nten en bevatten geen vlees of vis. Op verzoek wordt er rekening gehouden met speciale dieetwensen.

Tussen de gangen door vertelt onderwaterfotograaf Dos Winkel zijn verhaal over het leven in de oceanen. Geschokt door de hoeveelheid plastic en andere rotzooi in het water richtte hij de Sea First Foundation op. Deze stichting zet zich in voor educatie en bewustwording omtrent het belang van de oceanen en de invloed die menselijke leefgewoontes hierop hebben.

Het OER-diner vindt plaats op vrijdag 29 juni vanaf 19:00 (inloop vanaf 18:30). Aanmelden kan telefonisch (0229-266344) of via email naar info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn ? 17,50 per persoon (excl. drankjes). Er is slechts plaats voor 45 personen, dus reserveer op tijd! Voor meer informatie: www.mak-blokweer.nl.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl