• Family Tree

    Family Tree

Family Tree 20 April kerk Hauwert

12-04-2018, 11:13 | Lezersnieuws | Co Vlaar

Datum:

vrijdag 20 april 2018, 20:00

Locatie:

Hauwert 95
Kerk Hauwert
Hauwert

Vrijdagavond 20 april 2018 verwelkomt Hauwert in Concert The Family Tree. Een concert dat vorig jaar niet door kon gaan maar dat we zeker niet willen missen. De Wervershoofse zangers Jeffrey Oud en Richard de Beer vormen het vocale hart van deze bijzondere formatie aangevuld met de vocale kwaliteiten van Dani?l Guilliamse die tevens gitaar en peddle steel bespeelt. Axel Stoit zorgt voor de onmisbare finishing touch op zijn basgitaar.

Het kwartet brengt in eigenzinnige arrangementen nummers van o.a. Venice, Garry Rafferty, Paul McCartney en de BeeGees. De heren brengen meerstemmigheid in bijzondere arrangementen. Zij laten akoestische muziek en zang prachtig samensmelten. Een eenheid van geluid dat alleen zielsverwanten samen kunnen voortbrengen.

Intiem, indrukwekkend, harmonieus, verrassend, ontroerend. Het is een kleine greep uit reacties van mensen die er al eens getuige van zijn geweest.

The Family Tree speelt vrijdag 20 april 2018 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De kerkdeur is open om 19.45 uur. Toegang: ? 10,- inclusief kop koffie of thee. U kunt naast kaartverkoop aan de kerkdeur ook reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Zie ook www.hauwertinconcert.nl