• mensen in training

    eigen materiaal

Gratis training Start een eigen bedrijf

21-09-2018, 12:29 | Lezersnieuws | Nino van Amstel

Datum:

maandag 1 oktober 2018, 19:00 tot 22:00

Locatie:

Middenhof 2
Gemeente Koggenland
De Goorn

In een dagdeel worden de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken. Deze training biedt je een solide basis voor jouw onderneming. De trainer neemt je stap voor stap mee door de jungle van het ondernemerschap. Aan de hand van theorie en praktijkervaring, krijg je meer inzicht in het ondernemerschap. Tijdens de training is er voldoende ruimte voor interactie en vragen, mits deze uiteraard relevant zijn voor de groep. Na afloop is het mogelijk om jouw situatie te bespreken met een adviseur van het Startersloket.

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

- inzicht in eigenschappen van een ondernemer;
- voordelen van een ondernemingsplan;
- tips voor marketing en marktonderzoek;
- uitleg over financi?n, begrotingen, belastingen en aftrekposten;
- informatie over rechtsvormen, wetten en regels en het voorkomen van risico?s.

Waarom mag je deze training niet missen: - Je bent beter voorbereid bij de start van jouw bedrijf; - Je krijgt een goed overzicht van wat je moet weten en regelen voor de start; - Je krijgt antwoord op de vragen die je tijdens en na afloop van de training stelt.

Voor wie is deze training geschikt: - Deelnemers die zich ori?nteren op het ondernemerschap; - Deelnemers die op korte termijn een bedrijf willen starten; - Studenten - Voor pas-gestarte ondernemers.

Deze training is GRATIS en wordt je aangeboden door de Westfriese gemeenten. Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://www.startersloket.nl/westfriesland/agenda/