• gong strand

    eigen foto

Klankhealing (lig) Concert

05-07-2018, 18:48 | Lezersnieuws | An van der Horst

Datum:

zaterdag 14 juli 2018, 20:30

Locatie:

de Oude Veiling 1c
Yoganina
Zwaag

Klankhealing (lig) Concert

Misschien een voorproefje van jouw vakantie wens? Heerlijk ontspannen en niets moeten. Reis mee op de golven van dit ontspannen ?klankenbad?.

Terwijl je comfortabel ligt op een matrasje wordt je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren en kan je ervaren hoe de klanken (frequenties) op jou inspelen en je weer opnieuw afstemmen. Terwijl wij ons onder de deelnemers begeven bespelen we diverse instrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zoals de didgeridoo uit Australi?, klankschalen uit Tibet, een Chinese gong, sjamanen trommels, rainsticks, waterphone uit Hawa?, Halo en diverse andere instrumenten. Boventonen en stemvibraties worden ook ge?ntegreerd in de oceaan van geluidsgolven. Zo wordt een energieveld opgebouwd, van intentie en frequenties, met helende klanken. Begrippen als tijd en plaats worden weggevaagd. Wij noemen dit ?het veld van gelegenheid? waar alles mag en niets moet! Zo haalt een ieder eruit wat op dat moment met hem of haar mee resoneert. Het klankgebeuren wat ontstaat, is volledig afgestemd op de aanwezige deelnemers, de locatie en het grote geheel. Ieder klankconcert staat geheel in het NU en is daardoor iedere keer weer verrassend en nieuw. Maak je eigen unieke klankenreis en ervaar hoe er meer ruimte ontstaat voor het contact met wie jij werkelijk bent. Vind de rust en stilte in jezelf.

We verwelkomen je graag op een van onze concerten. In verband met de ruimte is reserveren nodig. klank@inresonantie.nl of 072-5340305 www.inresonantie.nl