Koningsdag 2018

14-04-2018, 13:19 | Lezersnieuws | Petra Dekker

Datum:

vrijdag 27 april 2018, 09:30 tot 15:00

Locatie:

Sportlaan 19
sv Spartanen
Wognum

Het aftellen is begonnen, nog even en dan barst het Oranjefeest los in Wognum: Koningsdag 2018! Wat is er allemaal te doen op 27 april? ?Vanaf 9.30: Echte koopjesjagers slaan hun slag op de enige echte vrijmarkt van Wognum! ?Om 10.30 is de offici?le opening en starten de spelletjes voor de jeugd. ?Voor de jongsten (t/m groep 4) zijn er weer allerlei spelletjes te doen (met de strippenkaart; niet vergeten mee te nemen!) en voor de bovenbouw (vanaf groep 5) zijn diverse spellen uitgezet (?3d Games?) en is er de Steppenrace. ?Midden op het A-veld komen 3 hilarische attracties te staan, bestemd voor avontuurlijke zielen. Kom maar op als je durft! Strippenkaart vergeten? Bij de infobalie zijn deze kaarten te koop voor maar ?1,-.

Om 12.30 is het einde van het spelletjesprogramma en verzamelen alle sportievelingen van Wognum zich voor de Steppenrace. Het parcours wordt feestelijk geopend door de allerkleinsten (t/m groep 4) met versierde steps en loopfietsen. Daarna is het programma als volgt: 13.00: start groepen 5 en 6 13.30: start groepen 7 en 8 14.00: prijsuitreiking voor de jeugd 14.15: start steppenrace volwassenen 15.00: prijsuitreiking volwassenen Iedereen is natuurlijk van harte welkom om alle deelnemers aan te moedigen langs de kant! Na de prijsuitreiking kan iedereen uithijgen bij een drankje op het terras van SV Spartanen. Aanmelden voor de steppenrace kan nog steeds, via de mail: ovwognum@gmail.com Vermeld hierbij de teamnaam, shirtkleur, namen van de deelnemers en de contactgegevens. Geen step? Geen nood! Die hebben wij te leen!

Let op: bij slecht weer is er een aangepast programma in De Bloesem en wordt de Steppenrace verplaatst naar 5 mei! Voor de vrijmarkt is er in het atrium van De Bloesem beperkt plek; aanmelden via de mail is dan verplicht. De plekken zullen vervolgens eerlijk worden verloot.

We hopen dat jullie allemaal gezellig meedoen op Koningsdag, een feest voor iedereen! Snel op de hoogte zijn? Like ons op Facebook!

Het bestuur van Oranjevereniging Wognum ovwognum@gmail.com