• Team Skeelergroep Stede Broec tijdens 24KiKa 2018

    Richard van Herwaarden

Lichtjesavond in Nassaupark

18-09-2018, 09:53 | Lezersnieuws | Wijnand Doffer

Datum:

zaterdag 29 september 2018, 19:30

Locatie:

Nassaupark 4
Nassaupark, Bovenkarspel
Bovenkarspel

Lichtjesavond in Nassaupark

Bovenkarspel - Skeelergroep Stede Broec organiseert op zaterdag 29 september (mits goede weersomstandigheden) weer de traditionele lichtjesavond ter afsluiting van het skeelerseizoen. Deze zal gehouden worden op de vaste locatie in het Nassaupark te Bovenkarspel. Iedereen is welkom vanaf 19:30 uur, het startschot zal klinken om 20:00 uur. Toegang is gratis en voor de consumpties vraagt de vereniging een kleine vergoeding.

Thema dit jaar is ?de vier seizoenen?, dus naast de gebruikelijke duizend waxinelichtjes zal langs de baan ook leuke versieringen staan wat de sfeer nog verder zal verhogen. De ronde door het park kan lopend gedaan worden. Wie dat op skeelers wil doen is natuurlijk ook van harte welkom, het dragen van een helm is dan, zoals altijd bij het skeeleren, verplicht.

Niet alleen is de baan sfeervol verlicht, ook zijn er spelletjes en een puzzeltocht voor de kinderen. Kinderen kunnen met het rijden van een aantal rondjes door het park een lootje verdienen voor een speciale loterij. Dit jaar zal het rad van fortuin, waarbij veel leuke prijzen te winnen zijn, natuurlijk ook niet ontbreken.