• Elly Godijn en Gerti de Koeijer

    Godijn Publishing

Middeleeuws feestje

21-09-2018, 13:33 | Lezersnieuws | Elly Godijn

Datum:

zaterdag 6 oktober 2018, 14:15

Locatie:

Grote Oost 58-60
Oosterkerk
Hoorn

Progamma De ontvangst is om 14.15 uur ?s middags en duurt ongeveer tot 17.00 uur. Middeleeuwse gastvrouw Margaretha van Medemblick heet u van harte welkom. Deze middag kunt u genieten van boeiende lezingen over deze donkere periode, zoals: wat aten de mensen in de middeleeuwen en wat voor schoeisel droeg men toen er nog geen goed begaande wegen waren? En hoe schrijf je dat middeleeuwse verhaal? Gedurende de middag wordt de bezoeker getrakteerd op middeleeuwse hapjes.

Schrijfwedstrijd Rondom deze dag is ook een schrijfwedstrijd georganiseerd, waarin verschillende schrijvers een verhaal hebben ingestuurd. De beste vijfentwintig verhalen zijn gekozen en gepubliceerd in een middeleeuwse verhalenbundel. Na de laatste lezing worden de auteurs bekendgemaakt en draagt de TOP 3 een kort fragment voor.

Entree Een entreekaartje is slechts ?7,50 per persoon, inclusief middeleeuwse hapjes. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Meer informatie Dresscode (niet verplicht): blaas het stof van uw middeleeuwse kostuum en kom geheel in stijl. Voor meer informatie: www.godijnpublishing.nl | info@godijnpublishing.nl