Open Dag asiel en pension Hoorn

21-09-2018, 10:56 | Lezersnieuws | E vD

Datum:

zondag 30 september 2018, 13:00 tot 16:00

Locatie:

Schellinkhouterdijk 1
Dierentehuis Hoorn
Hoorn

Op zondag 30 september houdt het dierentehuis in Hoorn haar jaarlijkse open dag. Tussen 13.00 en 16.00 uur kan het publiek een kijkje achter de schermen nemen. Men kan vragen stellen over het asielwerk en over de mogelijkheden voor pension (vakantieopvang) voor de eigen hond of kat. Er kan natuurlijk kennis gemaakt worden met de aanwezige asieldieren en kinderen kunnen zich laten schminken.

Hondenschool De Bacchanten geeft demonstraties gehoorzaamheid en ze zetten een vrolijk parcours uit dat u met uw eigen hond onder begeleiding mag proberen te volbrengen. Elke hond die meedoet krijgt een kleine attentie en de snelste 3 winnen een extra prijs.

Gediplomeerd katten/konijnengedragstherapeute Anita Legu? houdt deze middag een gratis inloopspreekuur in het asiel. U kunt bij haar terecht met al uw vragen en problemen op het gebied van kattengedrag, zoals onzindelijkheid, sproeien, agressie, slopen, zichzelf kaal likken; maar bijvoorbeeld ook met vragen over de opvoeding van uw kitten (het is niet de bedoeling dat u uw kat meeneemt).

Ook zijn er een aantal instanties op dierengebied aanwezig met een informatiestand. Vrijwilligers van het asiel verkopen versgebakken poffertjes.

Bovendien organiseert het asiel een verkoop van tweedehands dierenspullen. Er is van alles te koop voor kleine prijsjes dus kom zeker even snuffelen!

Het dierentehuis is gevestigd aan de Schellinkhouterdijk 1 in Hoorn, vlak naast het Julianapark.