Schrijversbezoek: Tiny Mazereeuw

18-05-2018, 16:20 | Lezersnieuws | Paula Orme

Datum:

woensdag 6 juni 2018, 10:00 tot 12:00

Locatie:

Stationslaan 2
Bibliotheek Stede Broec
Bovenkarspel

Speciaal voor de Spannende Boekenweken komt Tiny Mazereeuw vertellen over haar boek ?Het begon bij Jacob?: Een streekroman met invloeden van een thriller, die zich afspeelt in een fictief dorp in West-Friesland.

Het begon bij Jacob Het verhaal gaat over Jacob en zijn vrouw die begin vorige eeuw in West-Friesland komen wonen en moeilijk hun draai kunnen vinden. Als hun kleindochter Katie op een dag terug gaat naar het dorp om haar familiegeschiedenis in kaart te brengen raakt ze plotseling verzeild in gevaarlijke situaties.

Tiny Mazereeuw Dit boek is het debuut van de 77-jarige Tiny Mazereeuw. Ze groeide op in Andijk. Jaren geleden verhuisde ze noodgedwongen naar Apeldoorn, maar ze blijft West-Friesland, en dan met name haar geboortedorp Andijk, koesteren. Ze schreef aanvankelijk voor haar kinderen, om ze iets van haar Westfriese komaf mee te geven. Voor ze het wist lag er een roman, inmiddels een populaire titel bij de Westfriese Bibliotheken.

Meld je aan voor 6 juni Op 6 juni komt ze in de Bibliotheek Stede Broec vertellen over haar boek en de Westfriese invloeden op het verhaal. Ze draagt voor uit eigen werk en beantwoordt vragen. Entree is ?3,50 inclusief koffie/thee. Meld je aan via klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of bel 0228 743 943.