• Black Operator

    Annemarie Delnoij

Band Black Operator geselecteerd voor Popronde 2018

01-05-2018, 20:42 | Lezersnieuws | Sander

De band Black Operator met bandleden uit o.a. Hoogwoud, Hoorn en Opmeer is geselecteerd om komend najaar deel te nemen aan de Popronde 2018. De Popronde is een landelijk reizend festival dat elk jaar in de periode van september tot december plaatsvindt in ca. 40 steden door het hele land.

Zanger Sander den Das vertelt: “We zijn super blij dat we dit jaar voor de Popronde zijn geselecteerd. We zitten momenteel midden in de opnames van ons debuut album waarvan de release ook gepland staat voor komend najaar. We kunnen zodoende de optredens en publiciteit die de Popronde met zich meebreng zeker goed gebruiken”.

Drummer Bas de Vries: “Doordat de Popronde jaarlijks steeds meer aan populariteit wint schrijven meer en meer bands en artiesten zich jaarlijks in. Nu waren het er bijna 1200 waarvan ongeveer maar één tiende is geselecteerd. Dat maakt het extra tof en speciaal dat we er bij zitten”.

Sander: “Je ziet dat voor veel bands deelname aan de Popronde een mooie opstap is naar het bereiken van een groter publiek. Het hele land maakt dan immers ineens kennis met jou muziek. Bands als Racoon, De Staat en Chef’ Special zijn allemaal oud deelnemers. We zullen komend najaar met de band bus dus de nodige kilometers gaan maken en we hebben daar heel veel zin in”. 

Meer informatie over Black Operator, de Popronde speeldata en alle deelnemende artiesten vindt je op www.blackoperator.nl en  www.popronde.nl.