De Hoornse Vrijwilligersprijs 2018; aanmelden juniorvrijwilligers

14-06-2018, 11:22 | Lezersnieuws | Monique

Jonge vrijwilligers oftewel juniorvrijwilligers zeldzaam? Wij denken van niet. In jongerenorganisaties, in de zorg, in sport- en maatschappelijke organisaties zoals Huttendorp, Swim to fight Cancer, doen jongeren vrijwilligerswerk.

Zijn ze zichtbaar? Nog lang niet genoeg, maar daar kan de Hoornse Vrijwilligersprijs verandering in brengen, met uw hulp! Werkt een juniorvrijwilliger (tot 18 jaar) in uw organisatie of kent u een juniorvrijwilliger, meldt hem of haar dan aan voor de Hoornse Vrijwilligersprijs 2018.

Juniorvrijwilligers zijn een voorbeeld voor ons allemaal, speciaal voor hun leeftijdsgenoten. Als we laten zien dat jongeren deelnemen aan de maatschappij door het doen van vrijwilligerswerk, is dat een stimulans voor andere jongeren. Voor organisaties kan het betekenen dat meer jonge vrijwilligers zich melden en dat hebben ze nodig!

Hoe leuk is het om vrijwilligerswerk te doen?

Quote van de junior winnaar van vorig jaar Jeno Bot:

Ik doe al drie jaar vrijwilligerswerk voor Huttendorp in Hoorn en ik ben DJ  in Leekerweide. Het is erg leuk en gezellig voor de mensen, ik wil dit nog veel langer blijven doen!

Vindt u het ook belangrijk dat juniorvrijwilligers zichtbaar worden? Meldt ze dan aan!

Bezoek dan de website www.hoornsevrijwilligersprijs.nl  voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op:

Vrijwilligerspunt,

Telefoon 0229-216499

Mail: m.vos@vrijwilligerspunt.com