Jacco Bosman viert de lente met nieuwe single

23-04-2019, 16:25 | Lezersnieuws | Jacco

Na één jaar zijn zangcarrière op een laag pitje te hebben gezet, is Jacco Bosman nu terug met een nieuwe single. De 27-jarige zanger uit Hoorn, ook bekend van zijn voormalige deelname aan het SBS6-realityprogramma ‘Utopia’, brengt met ‘In Ons Stamcafé’ een écht feestnummer uit. Het gezellige lied is eerder uitgebracht door Marianne Weber, van wie Jacco een groot bewonderaar is. Met een nieuwe live arrangement, en accordeonspel van de bekende accordeonist Rolus Karssen, die ook te horen is op songs van Jannes, Frans Bauer en Sieneke, is de lente voor Jacco in ieder geval goed begonnen.

Jacco: “Na mijn vertrek uit ‘Utopia’ en een maandenlange zoektocht naar mezelf en de muziek die ik het liefst wil uitbrengen, is met het uitkomen van ‘In Ons Stamcafé’ voor mij een frisse start als optredend artiest aangebroken. Het welbekende spreekwoord ‘een nieuwe lente, een nieuwe begin’ gaat voor mij helemaal op. Ik heb er dan ook heel veel zin in om met ‘In Ons Stamcafé’, en ander repertoire, in alle uitgaansgelegenheden van Nederland een feestje te bouwen.”

Zijn oprechte vertolking van ‘Avond’, een cover van Boudewijn de Groot, zorgde er twee jaar geleden voor dat Jacco een groot compliment mocht ontvangen. Boudewijn de Groot was zwaar onder de indruk van Jacco. Hij stelde in een reactie: “Er zijn inmiddels heel wat covers gemaakt van ‘Avond’ en ik kan je in alle eerlijkheid zeggen dat dit een van de beste is. Mooi arrangement, goed gezongen en zo te horen recht uit het hart.” Jacco bracht in het verleden ook liedjes uit als ‘Je Bent Zoals Je Bent’ en ‘In Een Seconde’.