• Logo praktijk Ruggespraak

    H. Zack

korte opvoedvraag? u bent van harte welkom tijdens het Inloopspreekuur van praktijk ruggespraak in grand café turf

23-05-2019, 19:24 | Lezersnieuws | Hélène

Zou u ook willen dat de ochtendroutine wat gemakkelijker zou gaan? Of het avondeten zonder gedoe verloopt? En dat uw kinderen vlot gaan slapen?

Kom dan naar het inloopspreekuur van Praktijk Ruggespraak in Grand Café Turf in Hoorn. Elke eerste zaterdag van de maand zit Hélène Zack voor u klaar om deze en andere opvoedvragen te beantwoorden. Het inloopspreekuur is in de stijl van de gelijknamige spreekuren van vroeger bij de huisarts: u heeft een korte vraag, wilt even sparren maar niet direct een traject starten. Dan is een kort gesprekje ideaal.

Hélène is kindercoach met een specialisatie in autisme en HSP. Deze kinderen hebben vaak net even een andere aanpak nodig om zich op hun plek te voelen omdat zij de wereld anders bekijken en beleven. Haar werkwijze kenmerkt zich door te kijken naar wat er in het gezin mogelijk is: oplossingen die theoretisch kloppen maar voor u niet haalbaar zijn, zal ze niet aanraden. Wat past er bij uw routines en wat past er bij uw kind? Praktisch en persoonlijk.

Elke eerste zaterdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus) van 9.30 tot 11.30 in Grand Café Turf (Gedempte Turfhaven 19) Hoorn. Kosten zijn €10 per gesprek, met natuurlijk een kop  koffie of thee. Want dat praat gewoon net even wat prettiger.