• Margreet Roels met het boek - Je financiën als ZZP'er de baas -

    eigen foto

Margreet Roels uit Oudesluis schrijft met collega boek voor ZZP'ers

04-03-2019, 15:09 | Lezersnieuws | Margreet

Als geldadviseurs voor ZZP'ers zien Margreet Roels en haar collega, Daphne Lie, dat veel ZZP'ers worstelen met hun financiën. De boekhouding voelt als "gedoe" en de wisselende inkomsten geven geen financieel overzicht. Zolang er genoeg geld verdiend wordt is er niets aan de hand. Maar, zodra het even tegenzit, zijn er meteen problemen. De "blauwe enveloppen" vallen tegen, er is geen buffer en de onzekerheid neemt toe. Hoe moet ik mijn kosten deze maand betalen, kan ik volgende maand wel geld overmaken naar privé?

Roels en Lie hebben dezelfde missie. "Zorgen dat ZZP'ers controle krijgen over hun geld zodat zij nu én in de toekomst met plezier hun vak kunnen uitoefenen zonder financiële problemen".

Om zoveel mogelijk ZZP'ers te kunnen helpen hebben zij samen het boek "Je financiën als ZZP'er de baas" geschreven. In begrijpelijke taal laten Roels en Lie zien dat een boekhouding eenvoudiger is dan je denkt én leggen ze uit welke cijfers belangrijk zijn om te weten. Je leert hoe je slim met je geld kunt omgaan. Zo zet je geld apart voor je pensioen, bouw je een reserve op voor financiële tegenslagen én voorkom je tegenvallende "blauwe enveloppen".

Met dit boek neemt de ZZP'er de financiële touwtjes in handen en is de baas over zijn/haar geld. Altijd!

Het boek is in alle boekwinkels te verkrijgen. Kijk voor meer informatie op www.zzfp.nl.