Noord-Hollandse jeugd massaal naar Schouwburg Het Park voor musical Oliver!

05-11-2017, 14:39 | Lezersnieuws | Nicky Dekker

Uit heel Noord-Holland komen kinderen naar Hoorn om mee te spelen in de musical Oliver! van Musicalvereniging Westend. Op 25 en 26 november zullen de 25 volwassenen van Westend samen met zo’n 50 kinderen te zien zijn in deze spectaculaire musical, die opgevoerd wordt in de grote zaal van Schouwburg Het Park.

 

De musical Oliver! is gebaseerd op het tijdloze verhaal van Charles Dickens. De lieve en dappere weesjongen Oliver Twist groeit op in het grauwe 19e-eeuwse Londen. Nadat Oliver uit het weeshuis gezet wordt vanwege onenigheid met de weeshuisbazen, ontmoet hij een bende zakkenrollers onder leiding van oud-zakkenroller Fagin. Als Oliver de fijne kneepjes van het zakkenrollen goed uitgelegd krijgt maar in de praktijk vreselijk faalt, komt zijn leven in gevaar.

 

De rol van Oliver Twist wordt gespeeld door de 11-jarige Marc Chavardès uit Purmerend. Hij wordt daarbij vergezeld door 20 kinderen van Westend Junior, die de zakkenrollers in de bende van Fagin spelen. Nog eens 30 kinderen uit heel Noord-Holland zullen in enkele andere scènes te zien zijn, zoals in het weeshuis. Samen met de volwassen leden van Westend brengen ze deze Dickens-musical op een indrukwekkende wijze tot leven.

 

Wilt u dit gevarieerde gezelschap ook zien schitteren in Oliver!? Kom dan op 25 of 26 november naar deze voorstelling van Musicalvereniging Westend in Schouwburg Het Park in Hoorn. Kaarten voor dit spektakel zijn te koop via www.westendhoorn.nl/kaartverkoop. Volg Westend ook op Facebook: www.facebook.com/WestendHoorn.