• De compacte studio

    Radio Bontekoe

Radio Bontekoe, het geluid voor Hoorn en omstreken

11-02-2018, 16:54 | Lezersnieuws | J.J.

Radio Bontekoe is hét lokale radiostation voor Hoorn en omliggende dorpen. Doelstelling: midden in de Hoornse samenleving staan met toegankelijke programma’s voor een zo breed mogelijk luisterpubliek. Opgericht in 2013 en sindsdien gegroeid, zowel wat aantal luisteraars als medewerkers betreft. Nieuwe collega’s zijn van harte welkom, ervaren en onervaren radiomakers. In dat laatste geval zullen onze ervaren presentatoren, technici of redacteuren nieuwe medewerkers wegwijs maken.

Maar pas op, men raakt gemakkelijk besmet met het (verrukkelijke) radiovirus.

Er wordt al een scala aan programma’s gemaakt. Over sport, lokaal nieuws (binnenkort live op locatie in Hoorn over de gemeenteraadsverkiezingen) en cultuur. Bovendien kan men luisteren naar diverse muziekgenres en er is een verzoekprogramma. Van 10.00 tot 18.00 uur gepresenteerde programma’s. Non-stop muziek ’s avonds en ’s nachts.

Radio Bontekoe is een omroepvereniging die geen subsidie krijgt. Men is daarom o.a. afhankelijk van sponsoren en de contributie van leden. Nieuwe sponsoren zijn welkom. Ook kan men begunstiger oftewel Vriend van Radio Bontekoe worden. Men is al een Vriend voor 10 euro per jaar. 

Radio Hoorn is in Hoorn en in geheel West-Friesland en in een groot deel van Noord-Holland op de middengolf, AM 828 kHz. te ontvangen. Wereldwijd via de internetstream op onze website en app tuneIn radio voor iOS, Android en Windows.

Neem eens een kijkje op de website, www.radiobontekoe.nl, om uitgebreid ingelicht te worden over het reilen en zeilen van Radio Bontekoe. Ontdek welke programma’s er zijn, wie de programmamakers zijn en hoe in contact te komen. Een uitzending terug beluisteren kan ook via: www.radiobontekoe.nl.