• Yens de Vries met zijn taartd

Taarten van Abel binnenkort in Venhuizen

17-03-2018, 13:26 | Lezersnieuws | Brenda

Op zondag 8 april a.s. zal te zien zijn dat het populaire tv programma Taarten van Abel in Venhuizen is. De 11-jarige Yens de Vries, die sinds deze zomer met zijn moeder verhuisd is naar dit dorp, brengt een taart naar zijn bonusvader, Roger Fanoy, die een echte Venhuizener is. Eigenlijk is de taart met het yin yang logo bestemd voor de hele familie omdat zijn eigen familie volgens Yens zo goed kan met zijn nieuwe familie.

De kleurrijke Yens heeft veel te vertellen aan Abel. Hij wil later mode-ontwerper worden en heeft speciaal voor de uitzending een rode cape aan en zijn nagels gelakt in de kleur van het logo van Taarten van Abel. Ook mag hij de nagels van Abel lakken. En ze zingen samen liedjes uit de musical waar Yens voor oefent.  

Verder wil Yens er niets over kwijt aan zijn moeder die reuze benieuwd is maar niet bij de opnames mocht zijn. Het is dus ook een verrassing wat zij gaat horen 8 april. Maar dat het bijzonder wordt is, is een feit volgens de redactie van Taarten van Abel. “We sluiten het seizoen af met 1 van de leukste afleveringen”.