Winterplein Enkhuizen

16-12-2017, 13:16 | Lezersnieuws | Astrid Boekema

Winterplein Enkhuizen met Sneeuwgarantie!  

Dit jaar alweer de derde editie van Winterplein Enkhuizen in de Westerstraat op het voormalige weeshuisplein naast restaurant Onder de Wester.

Winterplein Enkhuizen wordt mede mogelijk gemaakt door sponsorbanners op de baan. De Rabobank heeft een zeer originele sponsorbijdrage bedacht: een Sneeuwbus, waardoor we dit jaar op gezette tijden of spontaan sneeuwgarantie kunnen afgeven. Als dat geen winter- en Kerstsfeer geeft in de winkelstraat? Bijdragen is nog mogelijk, wij staan altijd open voor leuke suggesties.

 

De baan wordt ivm de Kerstmarkt van 22 december eerder gelegd en opgetuigd, waardoor vanaf woensdag 20 december al geschaatst kan worden. Voor scholen en BSO’s wellicht een leuke suggestie om gratis te komen schaatsen. Uiteraard wel even vooraf contact opnemen met Onder de Wester.

 

De officiële opening wordt weer feestelijk ingeluid met de Blaaskaken, een Kerstdansje van de Enkhuizer Balletschool en Burgemeester Jan Baas zal het lintje officieel doorknippen. Zou het de laatste zijn in zijn huidige functie? Wij vinden het in elk geval heel speciaal.

Met sfeervolle en vrolijke Kerstnummers kunnen de kinderen swingend de baan op terwijl  de hele familie kan genieten van een hapje en drankje op het verwarmde terras. Een vakantie in eigen land is zo gek nog niet!

 

OPENING ZATERDAG 23 DEMBER 12:00 UUR

PRIJS GRATIS ENTREE!!!  SCHAATSVERHUUR € 2,50 PER PAAR

LOCATIE NAAST RESTAURANT ONDER DE WESTER (WESTERSTRAAT 113, ENKHUIZEN) INFORMATIE WWW.ONDERDEWESTER.NL FB PAGINA "WINTERPLEIN ENKHUIZEN"

CONTACT INFO@ONDERDEWESTER.NL TEL. 0228-322060