Deel je nieuws

West-Friese kandidaten voor het waterschap

Het waterplatform Groen, Water & Land (GW&L) is bij de waterschapsverkiezingen van 20 maart de lokaalste lokale partij. Net zoals bij de gemeenteraadsverkiezingen worden de lokale partijen bij de waterschappen steeds belangrijker.

Samen met NL Doet de speelplaats van De Peutertuin opgeknapt

Zaterdag 16 maart hebben we met De Peutertuin deelgenomen aan NL Doet. Samen met vrijwilligers is de tuin grondig aangepakt en het resultaat vinden wij enorm.

Ik heb enkele foto's bijgevoegd en wil wat informatie geven. Wellicht willen jullie een leuk artikel in de krant plaatsen.

Yogalessen in de Plataan, Zwaag

Yoga met Susan geeft yogalessen in de Plataan in Zwaag. De lessen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk of je nu jong, oud(er), soepel, stijf, beginner of gevorderde bent.

Op zondagochtend 17 maart 2019 was de dojo van Judovereniging Hikiwake weer geopend voor de maandelijkse Vaantjeswedstrijden.Om precies 1

Na veel mooie partijen, konden de punten worden opgeteld en bleek dat er maar twee judoka’s een nieuw vaantje hadden verdiend:
Nikki de Haas verdiende haar 200-punten vaantje;
Marthijn Dol behaalde zijn 600-punten vaantje.

Lezing over de bronstijd in West Friesland

Rob van Eerden, beleidsadviseur Archeologie van de provincie Noord-Holland, is donderdag 4 april in Huis van Hilde achter het station Castricum om een lezing geven over de archeologische vondsten gedaan bij de aanleg van de Westfrisiaweg / N23.

Talententest HG&TC

Op zondag 31 maart organiseert de Hoornse Gymnastiek & Turn Club een talententest voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 10 jaar.

Gratis proefles tennis bij TV Hoorn

Van 12 tot 13 uur kunnen geïnteresseerden kennis maken met tennis. Onder leiding van een tennisleraar kun je ervaren hoe leuk deze sport is! Aanmelden is niet noodzakelijk.

Gratis training Start een eigen bedrijf

Woon je in West-Friesland en heb je plannen om je eigen bedrijf te starten of ben je net gestart? Kom dan naar de gratis training Start een eigen bedrijf van het Startersloket.

Juridische zaken (startenden) ondernemers

Meer weten over de belangrijkste juridische zaken rondom het ondernemerschap? Woon je in West-Friesland en ben je van plan je eigen bedrijf te starten of ben je net gestart?

De Hutmut zoekt ruimte!

DE HUTMUT ZOEKT RUIMTE!

Pagina's