Deel je nieuws

Nieuw!! Doe je ook mee?

Nieuw!!! Doe jij ook mee?

Handbalvereniging Meteoor organiseert kennismaking Walking Handball!

Hemelvaartsdag, 30 mei tijdens het mixtoernooi nu ook Walking Handball!

behulpzame inwoner van hoorn

In Hoorn wonen behulpzame mensen

De laatste Vaantjeswedstrijden van Judovereniging Hikiwake van dit seizoen waren op zondag 19 mei 2019, in juni zijn er namelijk geen Vaant

Nadat de poules waren ingedeeld, konden de wedstrijden beginnen en dit leverde zoals altijd heel wat mooie partijen op zodat het aanwezige publiek ook weer werd verwend.

Gelukkig bleek na afloop dat een aantal judoka’s een nieuw vaantje hadden verdiend:

Veel dieren

Dit plaatje is genomen in de Zuidermeer Braasdorpermeer en op de achtergrond Noordermeer. Vooraan zwaan 1 broedend zwaan 2 op wacht. links op het gras zwarte gans, rechts blauwe reiger. In de lucht midden en geheel rechts 2 vliegende zeemeeuwen.

Mantelzorgers als VIP-gasten

HOORN. De Byzantijnse koren Indrik & Bjerjozka en de Shantymen Kaap Hoorn zongen in de Oosterkerk op 10 mei ‘Liedjes van verlangen’, een programma van internationale volksmuziek.

Vrijwilligers voor Taalcafé gezocht

Het Taalcafé in IJsselzand, het huis van de buurt, zoekt wegens succes extra vrijwilligers die één of meerdere keren per maand op de dinsdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur beschikbaar zijn.

Wat de pot schaft

In IJsselzand, het Huis van de Buurt, gaan bewoners deze zomer een paar keer per maand een gezonde maaltijd bereiden. De eerste keer is op maandag 3 juni om 18.00 uur, inloop vanaf 17.45 uur. Het wordt een verrassing wat de pot schaft en de kosten zijn slechts € 4,00 per persoon.

 

SCHOLEN HONKBALLEN 25 MEI OM WISSELBEKER

Scholen Beeball Tournooi bij honkbalclub Urbanus SCHOLEN HONKBALLEN 25 MEI OM WISSELBEKER

Rommelmarkt IJsselzand

Na de Koningsdag vrijmarkt is er op zaterdag 1 juni van 10.00 tot 13.00 uur een herkansing voor liefhebbers van een rommelmarkt. In en om het Huis van de Buurt IJsselzand in de Anjerstraat zijn er plekken en tafels te huur.

Zomers Bonte Veer buffet 65-plus

Op zaterdag 15 juni van 17.00 tot 20.00 uur organiseert het welzijnswerk van Welwonen in wijkcentrum en eetcafé de Bonte Veer een dinerbuffet voor 65-plus Enkhuizers. Bij inschrijving is er plaats voor maximaal tachtig personen.

Pagina's