Deel je nieuws

Vrijwillige buschauffeurs gezocht

Persbericht

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                     

 

 

           

D66 start 2019 met een grotere afdeling in West-friesland

De afdelingen D66 Hoorn en D66 West-Friesland zijn gefuseerd tot één afdeling D66 West-Friesland. De nieuwe afdeling is actief in de Westfriese gemeenten Enkhuizen, Drechterland, Stede Broec, Medemblik, Hoorn, Opmeer en Koggenland.

Week van Gebed 2019 ook in Hoorn

Hoorn – ‘Recht voor ogen’ is het thema van de internationale Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. Deze gebedsweek is een initiatief van de Raad van Kerken en MissieNederland en vindt elk voorjaar plaats. Dit jaar wordt zij gehouden van 20 tot en met 27 januari.

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

Door de ogen van de scheids....

Samen met de scheidsrechtersvereniging West-Friesland kunnen we terugkijken op een geweldige scheidsrechter dag in onze kantine ’t Houg.

NK Biljarten voor teams met VG-spelers 2019

Het Nederlands Kampioenschap Biljarten voor VG-Teams wordt 2 en 3 februari 2019 gehouden in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Dit unieke evenement wordt sinds 1999 bijna elk jaar gehouden.

Open Spanbroeker Sjoelkampioenschappen

Wie maakt er een eind aan de sjoelhegemonie van duo Niels van Diepen / Leon Koopman? Sjoelgoeroe Jacques du Joule benoemt het deelnemersveld dit jaar als “een open sjoelbak, zonder vreemde bokkies voor de poort”. Een veld zonder grote favorieten derhalve.

De Kaagloop

De inschrijving voor de 32ste Hubo Kaagloop is geopend! De organisatie is inmiddels op volle kracht om er een mooie sportieve dag van te maken op zondag 27 januari 2019. Volwassenen

Een goed begin is het halve werk

Ondernemersvereniging Business Club Venhuizen (BCV) trapt 2019 direct goed af en initieert op dinsdag 15 januari een ondernemersontbijt dat in het teken staat van duurzaam ondernemen.

Vrienden Nieuwjaarsduik

Als toeschouwer en als amateur fotograaf heb ik dinsdag 1 januari heerlijk genoten van de enthousiaste mensen die een duik namen in het water in het Streekbos in Bovenkarspel. Deze mannen trok mijn aandacht en met zijn 4tjes kwamen zij het water uitgerend alsof het een zomerse dag was.

Pagina's