Deel je nieuws

Clinic trampolinespringen Jordy Mol

Vakantieclinic voor iedereen Op woensdag 21 augustus ga ik een clinic geven voor iedereen die het wel eens leuk lijkt om op een echte wedstrijdtrampoline te springen en training van mij te krijgen. Op het NK trampolinespringen in Ahoy Rotterdam heb ik de zilveren medaille behaald.

Lions Opmeer-Medemblik Golf Open

LIONS OPMEER-MEDEMBLIK GOLFT VOOR DORCAS

Schrijf nu in voor het 18e Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2019

Al voor de 18e keer zijn golfers en niet-golfers op 6 september welkom op Golfbaan De Vlietlanden in Wervershoof

Cursus Shantala Babymassage

‘Nieuw in Medemblik! Ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage en cursussen babymassage. De cursussen babymassage geef ik zowel één op één bij mensen thuis als in groepsverband.

MAK Blokweer zoekt Medewerker Scholenprogramma

Ben je graag buiten en vind je het leuk om samen met kinderen in de dieren- en plantenwereld actief op ontdekking te gaan? Dan is Stichting MAK Blokweer op zoek naar jou!

Huisartsenpost West-Friesland – alleen voor spoed

‘Als zorg niet tot morgen kan wachten’ is de titel van de poster die u waarschijnlijk herkent van de wachtkamer in uw huisartspraktijk. De huisartsenpost is er alleen voor spoedeisende huisartsenzorg tijdens de avond, nacht en in het weekend.

Steun voor behoud populieren Westerdijk

131 mensen hebben het burgerinitiatief gesteund met hun handtekening om de dertien Canadese populieren aan de Westerdijk op de agenda van de gemeenteraad te krijgen.

Leerlingen Copernicus Havo en VWO 4 fietsen voor Snoezelruimte Leekerweide

Op 10 en 11 juli fietsten zo'n 40 leerlingen van H4 en V4 van de Copernicus de Elfstedentocht in Friesland. Een afstand van 240 km in twee dagen! De weersomstandigheden maakten het een barre tocht.

CDJA Westfriesland opgericht

Op woensdag 15 mei jl. is in het Statenlogement in Hoorn het CDJA Westfriesland officieel opgericht. Niemand minder dan burgemeester Jan Nieuwenburg opende met een inspirerende toespraak over samenwerking in Westfriesland de eerste Algemene Ledenvergadering van het CDJA Westfriesland.

Meer geld voor duurzame investeringen in Noord-Holland

Met grote meerderheid hebben Provinciale Staten op 8 juli besloten om het fondsvermogen van het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland (PDENH) uit te breiden met 11 miljoen euro. Het fonds werd ingesteld in 2015 op initiatief van D66.

Yoga speciaal voor Ouderen

Iedere vrijdagochtend van 10.30-11.30 uur vindt er een les speciaal voor ouderen plaats in de Plataan in Zwaag. Aanstaande vrijdagochtend is het de laatste les voordat de zomerstop ingaat.

Pagina's