Lezersnieuws

Fiets toertocht WFTC

De Westfriese Toerclub houdt zondag 7 oktober a.s. twee fiets toertocht onder de noemer ?Herfsttocht?. Gekozen kan worden voor varianten van 65 km en 90 km.

Gratis training Start een eigen bedrijf

In een dagdeel worden de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken. Deze training biedt je een solide basis voor jouw onderneming. De trainer neemt je stap voor stap mee door de jungle van het ondernemerschap.

Cor Gouda wint de wisselbeker van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2018

Onder gunstige weersomstandigheden is op 7 september het jaarlijkse Lions Opmeer Golf Open gespeeld op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof.

Theaterconcert SimonèZ and Friends

20 oktober Simon?Z and Friends in kerk Aartswoud

Nieuwe beeldentuin in Bobeldijk

Om u kennis te laten maken met de beeldentuin van beeldend kunstenaar Cobi Dierikx, zullen er twee open weekenden worden gehouden in september.

Zaterdag 22 en Zondag 23 september en Zaterdag 29 en Zondag 30 september open van 11.00 tot 17.00 uur. Entree: gratis.

Radio Bontekoe, het geluid van Hoorn....

Waarom Radio Bontekoe?

Lezing (Levens)testament en Uitvaartwensen

Lezing over (levens) testament in de Berkhouterkerk in Berkhout.

Lezing in de Berkhouterkerk: Zorg goed voor nabestaanden 

Lezing over  (levens) testament in de Berkhouterkerk in Berkhout.

Training Belasting-administratie-uurtarief

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo moet je je aanmelden bij De Belastingdienst en heb je administratieve en fiscale verplichtingen. Tijdens deze training gaan wij in op het fiscale deel van het ondernemerschap.

Open Dag

Op zondag 30 september 2018 organiseert Tafeltennisvereniging Disnierats in Hoorn een Open Dag. Iedereen van jong tot oud is welkom om kennis te maken met de tafeltennissport. Er zijn verschillende activiteiten en u kunt natuurlijk ook een balletje mee slaan.

Pagina's