Lezersnieuws

Cor Gouda wint de wisselbeker van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2018

Onder gunstige weersomstandigheden is op 7 september het jaarlijkse Lions Opmeer Golf Open gespeeld op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof.

Theaterconcert SimonèZ and Friends

20 oktober Simon?Z and Friends in kerk Aartswoud

Nieuwe beeldentuin in Bobeldijk

Om u kennis te laten maken met de beeldentuin van beeldend kunstenaar Cobi Dierikx, zullen er twee open weekenden worden gehouden in september.

Zaterdag 22 en Zondag 23 september en Zaterdag 29 en Zondag 30 september open van 11.00 tot 17.00 uur. Entree: gratis.

Radio Bontekoe, het geluid van Hoorn....

Waarom Radio Bontekoe?

Lezing (Levens)testament en Uitvaartwensen

Lezing over (levens) testament in de Berkhouterkerk in Berkhout.

Lezing in de Berkhouterkerk: Zorg goed voor nabestaanden 

Lezing over  (levens) testament in de Berkhouterkerk in Berkhout.

Training Belasting-administratie-uurtarief

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo moet je je aanmelden bij De Belastingdienst en heb je administratieve en fiscale verplichtingen. Tijdens deze training gaan wij in op het fiscale deel van het ondernemerschap.

Open Dag

Op zondag 30 september 2018 organiseert Tafeltennisvereniging Disnierats in Hoorn een Open Dag. Iedereen van jong tot oud is welkom om kennis te maken met de tafeltennissport. Er zijn verschillende activiteiten en u kunt natuurlijk ook een balletje mee slaan.

Schaakclub Revanche zoekt nieuwe leden

Schaakvereniging Revanche uit Wervershoof opent het schaakseizoen op de eerste dinsdag van september. Traditioneel bestaat de opening uit een snelschaaktoernooi. Hieraan nemen niet enkel de huidige leden van Revanche deel. Ook veel oud-leden bezoeken de schaaklocatie in café De Hoek.

Roeien voor Duchenne Heroes

Ik zal me even kort voorstellen; Ik ben Misa?l van Leeuwen, 39 jaar, getrouwd en vader van twee zonen. In woon in Bovenkarspel en werk bij De Flexwinkel, het logistieke uitzendbureau in Almere. Daar ben ik directeur/eigenaar.

Pagina's