Lezersnieuws

Jongerenambassadeur met een missie gezocht!Jongere gevraagd voor meedenken over toekomst bibliotheken!

Enkhuizen, 20 november 2018 – De Westfriese Bibliotheken zijn er voor iedereen. Daarom willen de bibliotheken zo toegankelijk en laagdrempelig mogelijk zijn.

Zwarte Pietenmiddag

Op woensdagmiddag 28 november organiseert zwembad de zeehoek een zwarte pieten middag, van 13.30 tot 15.30 uur, met o.a.

Vijftig jaar zingende vrienden

Een actieve en betrokken vereniging, waarbij de combinatie tussen muziek en sociaal aspect opvalt, zo vinden de leden. Vanaf 1 augustus 1968 komen zij iedere maandagavond bijeen. Uiteraard om te zingen maar ook voor het bakkie in de pauze en de laatste nieuwtjes.

Doorzie Doorzichtig Waterdicht nog maar een paar weken te zien!

De tijdelijke interactieve tentoonstelling Doorzie Doorzichtig Waterdicht is nog maar t/m 25 november te bezoeken bij MAK Blokweer. Kinderen vanaf 8 jaar ontdekken tijdens deze tentoonstelling alles over duurzaam waterverbruik en kunnen proefjes doen in het waterlaboratorium.

Lichtjesavond wederom groot succes

Op zaterdag 3 november werd door het Nederlnds Stoommachinemuseum te Medemblik weer haar jaarlijkse lichtjesavond georganiseerd als afsluiting van het seizoen.

Gratis training Belasting en uurtarief

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo moet je je aanmelden bij De Belastingdienst en heb je administratieve en fiscale verplichtingen. Tijdens deze training gaan wij in op het fiscale deel van het ondernemerschap.

Computer clubdag ACH 10-11

Zaterdag 10 november : computer clubdag Algemene Computerclub Hoorn (ACH)

Guzman maakte eerder vijf Sinterklaasconferences (2002, 2003, 2004, 2009, 2015). Nu is het tijd voor zijn wervelende zesde! Sinterklaasconf

Deze conference is scherp van tong, filerend, twijfelend en waarachtig. Een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden en soms, heel soms, gebeurt er iets opmerkelijks.

Eric Vloeimans speelt Vienta Zonda

Deze twee rasmusici voeren u een middag lang mee met trompet en piano op de warme wind uit het Zuiden, die in Argentinië de zwoele vooravond inluidt: de Vienta Zonda.

Schipper Kozijnen slaat 1e paal fabrieksuitbreiding

Vandaag heeft een bijzondere delegatie onder leiding van Jurian Tabbers (directeur Schipper Kozijnen) en burgemeester GertJan Nijpels van Opmeer de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van de fabriekshal van Schipper Kozijnen.

Pagina's