Lokaal lezersnieuws

Samen met NL Doet de speelplaats van De Peutertuin opgeknapt

Zaterdag 16 maart hebben we met De Peutertuin deelgenomen aan NL Doet. Samen met vrijwilligers is de tuin grondig aangepakt en het resultaat vinden wij enorm.

Ik heb enkele foto's bijgevoegd en wil wat informatie geven. Wellicht willen jullie een leuk artikel in de krant plaatsen.

Lezing over de bronstijd in West Friesland

Rob van Eerden, beleidsadviseur Archeologie van de provincie Noord-Holland, is donderdag 4 april in Huis van Hilde achter het station Castricum om een lezing geven over de archeologische vondsten gedaan bij de aanleg van de Westfrisiaweg / N23.

De Hutmut zoekt ruimte!

DE HUTMUT ZOEKT RUIMTE!

Geen Samen(t)huis wel 9 appartementen 23+

Het beoogde Samen(t)huis in de Nieuwstraat/hoek Westerstraat met 7 appartementen voor alleenstaande 50-plussers gaat niet door. Reden hiervoor zijn de hoge bouwkosten. Ook leveren de gemeenschappelijke ruimten geen huurinkomsten op.

College over autisme bij volwassenen

Wilt u meer weten over autisme, behandelmogelijkheden en tips? Kom dan naar de bijeenkomst op donderdag 4 april 2019 in het Wijkcentrum de Huesmolen in Hoorn. U bent van harte welkom!

 

Harpiste Regina Ederveen bij PCOB Enkhuizen

Enkhuizen - Op 20 maart zal de bekende harpiste Regina Ederveen met haar harp optreden voor de PCOB Enkhuizen. Zij verzorgt een programma ''Parels uit de schatkist van de harpmuziek''.

Project Evensong Enkhuizen

Gezocht: Tenoren en bassen voor Project Evensong Enkhuizen

Enkhuizen - Tenoren en bassen gezocht voor een Project Evensong op zondag 26 mei in Enkhuizen.

Aanmelden voor 5 april.

Javier Guzman met nieuwste programma in Hét Postkantoor

BOVENKARSPEL - Na zijn Sinterklaas- én Oudejaarsconference 2018 komt Javier Guzman met zijn negende avondvullende programma; Guzmán. Dit is het tweede programma in een trilogie, die begon met ‘Ga-Bie-Jer’ en afgesloten zal worden met ‘Francisco’.

Verkiezing mooiste woonhuis Westfriesland

Het Westfries Genootschap organiseert in 2019 voor de eerste keer de verkiezing van het mooiste gebouw van Westfriesland. Deze keer is de categorie vrijstaande woningen aan de beurt.

 

Pagina's