Lokaal lezersnieuws

Vrijwillige buschauffeurs gezocht

Persbericht

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                     

 

 

           

D66 start 2019 met een grotere afdeling in West-friesland

De afdelingen D66 Hoorn en D66 West-Friesland zijn gefuseerd tot één afdeling D66 West-Friesland. De nieuwe afdeling is actief in de Westfriese gemeenten Enkhuizen, Drechterland, Stede Broec, Medemblik, Hoorn, Opmeer en Koggenland.

Week van Gebed 2019 ook in Hoorn

Hoorn – ‘Recht voor ogen’ is het thema van de internationale Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. Deze gebedsweek is een initiatief van de Raad van Kerken en MissieNederland en vindt elk voorjaar plaats. Dit jaar wordt zij gehouden van 20 tot en met 27 januari.

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

Museum van de 20e Eeuw ontvangt 60.000e bezoeker van 2018

Vanmorgen mocht het Museum van de 20e Eeuw zijn 60.000e bezoeker van het jaar begroeten. Dankzij de succesvolle tentoonstellingen van Buurman & Buurman en De Flintstones, is 2018 een erg goed jaar geworden.

Fabriek Zuidermeer, de nieuwste trouwlocatie van Noord-Holland

Oude fabriek omgetoverd tot industiële locatie voor fotoshoots en trouwerijen

 

Vier 15 jaar Amigos Colombianos en win een pinata!

Amigos Colombianos helpt al jaren Colombiaanse meisjes een beter bestaan te krijgen. Dit jaar bestaat de organisatie vijftien jaar. Een  bijzondere leeftijd in Colombia, waar Quinceañera groots wordt gevierd. Om 2018 feestelijk af te sluiten, verloot Amigos Colombianos een aantal pinata’s.  

Elkaar het ouderschap gunnen is het mooiste kerstcadeau dat je je kind kan geven

De feestdagen staan voor de deur. Voor gescheiden ouders kan dit een lastige periode zijn.

Openbare basisschool De Bussel viert kerstfeest in De Nadorst

Dinsdag 18 september vierde basisschool De Bussel uit Blokker wel een heel speciaal kerstfeest. Alle kinderen, juffen, meesters, ouders van de ouderraad en medezeggenschapsraad waren in De Nadorst om daar het jaarlijkse kerstfeest te vieren. Dit vanwege het 40-jarig bestaan van de school.

Op ieder adres in Hoorn een aansprekende kerstboodschap

HOORN – In de week voor Kerst valt in heel de stad het magazine Allicht Hoorn op de mat. Het gaat opnieuw om een actie van de christelijke gemeente Het Lichtbaken, om het wonder van Kerst breed bekend te maken.

Pagina's