Sport lezersnieuws

Sloeproeivereniging Kop van Noord-Holland maakt geweldige start

Tijdens de afgelopen 3 wedstrijden heeft de nieuwe sloeproeivereniging boven verwachting goed gepresteerd. Bij hun eerste wedstrijd Vechten op de Vecht in Weesp roeiden ze naar de 31e plek en eindigden daarmee meteen in de middenmoot.

Ontspannen in de Blokkerk in Blokker

Op vrijdagavond 17 mei en op zondagochtend 19 mei vindt er een bijzonder event plaats in de Blokkerk in Blokker. Yoga met Susan zal op deze dagen een ontspannings- (yin) yogales verzorgen in deze zeer recentelijk gerestaureerde kerk met vloerverwarming!

Weer winst voor Westfriesland SEW

De eerste thuiswedstrijd in de nacompetitie van de eredivisie handbal werd afgelopen zaterdagavond overtuigend door Westfriesland SEW gewonnen.

Korfbalvereniging DTS Enkh. daagt u uit!

Korfbalvereniging DTS Enkhuizen daagt u uit!!

Open Padeldag

Op zondag 28 april a.s. ben je vanaf 13.00 uur van harte welkom om kennis te maken met padel bij Sportcentrum Hoorn op de Holenweg 14a. Er worden gratis clinics gegeven en je kunt onder begeleiding een partijtje spelen. Iedereen van jong tot oud is welkom om kennis te komen maken.

Westfriesland SEW speelt thuis.

Westfriesland SEW speelt thuis in nacompetitie.

Yoga voor 50 plus in de Plataan in Zwaag

Altijd al met het idee rondgelopen om aan yoga te gaan doen maar niet precies weten waar te beginnen? Wacht niet langer en kom aanstaande vrijdagochtend mee doen in de Plataan in Zwaag met een les speciaal voor ouderen.

Ontspannen in de Kerk

Op vrijdagavond 17 mei van 20.00-21.30 en op zondagochtend 19 mei van 10.30-12.00 vindt er een bijzonder evenement plaats in de Blokkerk in Blokker. Yoga met Susan zal deze dagen een Ontspannings (Yin) Yoga les verzorgen in deze zeer recentelijk gerestaureerde kerk met vloerverwarming!

De eerte Localsstoomtramloop is een succes!

ver: de stoomtram mocht de sportieve passagiers naar de startpunten in Opperdoes en Twisk brengen voor de eerste editie van de Localsstoomtramloop.

Vriendinnendag

Vriendinnendag bij vv de Blokkers

vv de Blokkers organiseert op 2 mei 2019 in samenwerking met de KNVB een vriendinnendag.

Pagina's