Sport lezersnieuws

Buurttennis tv de Berk

Dit jaar organiseert TV De Berk ter gelegenheid van onze nieuwe banen (en omdat het al weer 5 jaar geleden is) wederom een buurttennistoernooi. We heten iedereen dan weer van harte welkom op ons mooie tennispark (lid of niet-lid, tennis ervaring of geen tennis ervaring).

Zomerbadminton bij HBV

Vanaf aanstaande dinsdag is er Zomer-Badminton bij de Hoornse Badminton Vereniging, ook voor niet-leden!

Elke dinsdag vanaf 3 juli tot en met 14 augustus kan er gebadmintond worden bij HBV. De hal is vanaf 19.00 geopend voor zowel leden van HBV als niet-leden.

Kennismakingstoernooi Rolstoelhandbal

Maak kennis met rolstoelhandbal!

Twee nederlands kampioenen turnen.

Afgelopen weekend vonden in Hoofddorp de Nederlands kampioenschappen 1e, 2e en 3e divisie turnen heren plaats. 

Nijntje Beweeglessen ook in Sporthal Lingeweg

Gymnastiekvereniging HG&TC is gestart met Nijntje Beweeglessen voor kinderen in de groepen van 2 tot 4 jaar en van 4 tot 6 jaar oud.

Dit is een testartikel voor Westfriesweekblad.nl

Dit is een testartikel voor Westfriesweekblad.nl Dit is een testartikel voor Westfriesweekblad.nl Dit is een testartikel voor Westfriesweekblad.nl Dit is een testartikel voor Westfriesweekblad.nl 

Vrijdag 1 juni sponsorloop Bonfatiusschool Spanbroek voor Energy4all

Vrijdag 1 juni organiseert de Bonifatiusschool Spanbroek een sponsorloop voor Stichting Energy4All. Alle basisschoolleerlingen zetten zich deze middag in voor kinderen met een  energiestofwisselingsziekte.

NIEUWE KANSEN BIJ TV DE BALLETUIN

Wil je gratis kennismaken met de tennissport bij een actieve club? Dat kan tijdens het stratentoernooi bij TV de Balletuin in park Risdam-Noord van 18 t/m 23 juni. Deelname vanaf 12 jaar en ouder. Leenrackets en ballen zijn beschikbaar.

John Dekker zet in Wognum eerste stap naar Pikeursprijs Westfriesland

Pikeur John Dekker heeft op de kortebaandraverij in Wognum vrijdag 11 mei de eerste klap uitgedeeld in de strijd om de Rabobank Pikeursprijs Westfriesland 2018.

Eerste wedstrijden Hansa Klasse in Hoorn

Dit weekend is er een hoop kleur op het water van de Hoornse hop. De Hansa klasse komt voor het eerst wedstrijdzeilen in Hoorn.

Pagina's