Sport lezersnieuws

Yoga in de Voorjaarsvakantie

In de Plataan in Zwaag vindt op iedere donderdagavond een Yin Yoga les plaats van 20.15-21.15, ook in de voorjaarsvakantie! Wat is Yin Yoga precies?

Yin Yang Yoga in de Plataan, Zwaag

Yin en Yang, twee tegenpolen. Yang is alles wat dynamisch is, steeds veranderend, zichtbaar, warm en sterk. Yin is alles wat statisch is, stil, verborgen, koud en zacht. De een bestaat niet zonder de ander.

Hierbij voor belangstellenden een samenvatting van de derby VZV- SEW, met dank aan René Zomerdijk

 

https://www.youtube.com/watch?v=RmNCk5km1dI&fbclid=IwAR2tWwMh11zPOxOnhCExT4pDMChF_GHFWC-UviibDv_0PuO0DT6WcWYuJaY&app=desktop

JuRo Unirek/VZV duidelijk de sterkste in derby tegen streekgenoot SEW.

JuRo Unirek/VZV heeft ook in de tweede confrontatie tegen streekgenoot Westfriesland/SEW zich duidelijk de betere getoond.

Vanaf het beginsignaal van de prima consequent fluitende scheidsrechters van Tricht & Dzemidzic heeft de thuisploeg deze derby gedicteerd.

MIX Volleybal toernooi

ORVWFO volleybal mix-toernooi

Eindexamenvoorstelling De Meeuw - Tsjechov

Gezien willen worden. Erkenning, liefde en acceptatie zoeken. Iedereen streeft zijn eigen ambities na in de voorstelling van de examenleerlingen havo en vwo van het Martinuscollege uit Grootebroek.

Relax Yoga in de Plataan in Zwaag

Ben je nog op zoek naar een leuke en effectieve manier van bewegen? In de Plataan in Zwaag worden iedere woensdagochtend en donderdagavond Yin Yoga lessen gegeven. Wat is Yin Yoga precies?

Mixwinter Toernooi Tennis & Padel

Kom tennissen en padellen in winterse sferen! Je speelt 3x35 minuten en wordt tussendoor verwend met glühwein, warme chocomel en een broodje worst. Voor leden en niet-leden (18+). Kosten € 15,- p.p. Schrijf je in op www.tvhoorn.nl.

Maandelijkse computerclubdag ACH

De Algemene Computerclub Hoorn (ACH) houdt elke tweede zaterdag van de maand een inloop-dag tussen 10 en 16 uur. Deze computerclub-dag vindt plaats in wijkcentrum Locatie de Cogge, (zij-ingang) Akkerwinde 44.

Talententest turnvereniging GTS

Ben jij super sterk en sta je het liefst de hele dag op je kop? Of ben je misschien zo lenig dat je al een spagaat kan maken?

Op zondag 10 februari organiseert turnvereniging GTS Stedebroec een talententest/turninstuif voor meisjes van half 1 tot half 3.

Pagina's