Zakelijk lezersnieuws

JET-Group bouwt nieuwe fabriek in Nederland

JET-Group bouwt nieuwe fabriek in Nederland

 

Keurmerk Persoonlijke Uitvaartbegeleiding voor Monique Bankras Uitvaartbegeleiding

Vanaf heden is Monique Bankras Uitvaartbegeleiding houder van dit bijzondere en tegelijkertijd ook zo vanzelfsprekende keurmerk. Met haar persoonlijke, betrokken manier van werken staat zij als vanouds nabestaanden bij op het moment dat zij afscheid moeten nemen van een dierbare.

Training: Start een eigen bedrijf

In een dagdeel worden de belangrijkste zaken rondom het starten van een bedrijf besproken. Deze training biedt je een solide basis voor jouw onderneming. De trainer neemt je stap voor stap mee door de jungle van het ondernemerschap.

2 nieuwe coördinatoren voor Schuldhulpmaatje West-Friesland

In 2014 is vanuit Westfriese kerken Schuldhulpmaatje gestart. “Het is een organisatie met getrainde vrijwilligers, die een maatje willen zijn voor mensen die vast lopen in ons goede, maar vaak overgeorganiseerde Nederland”, aldus Wout Lourens, de coördinator.

Noord-Holland Noord opent 200 kilometer lang sloepennetwerk

Zaterdag 2 juni is een 200 kilometer lang vaarnetwerk voor kleine pleziervaart in de regio Noord-Holland Noord officieel geopend. Dit vaarnetwerk is onderdeel van het Sloepennetwerk waarmee via de website en app vaarroutes gepland kunnen worden.

Peter Simões directeur Expertisecentrum INVESTA

Per 1 juli staat Peter Simões aan het roer van INVESTA, het expertisecentrum voor groen gas en biomassavergassing.

Training juridische zaken voor ondernemers

Training: Juridische zaken voor (startende) ondernemers

Westfriesland, Gemeentehuis Hoorn, Nieuwe Steen 1, 1620 AR Hoorn 19.00 tot 22.00 uur

Jett Plasma Lift voor huidverbetering

Heeft u last van rimpels, rosacea, couperose, vochtzakken, wallen of hangende oogleden, Acne, spatader spinnenweb etc? Jett Plasma lift biedt u de mogelijkheid om hier pijnloos en effectie van af te komen. Geen naalden, chirurgie of botox/fillers en u heeft geen hersteltijd nodig.

Workshop voor ondernemers "Grip op geld door Profit First" 

Wil jij je meer bewust worden van de geldstromen binnen je bedrijf? Maak jij meer omzet maar er blijft niet méér over? Heb je het idee dat de kosten alleen maar stijgen of ben je het overzicht kwijt?

Dan is dit dé workshop voor jou!

Pagina's