Zakelijk lezersnieuws

Gratis training Start een eigen bedrijf

Woon je in West-Friesland en heb je plannen om je eigen bedrijf te starten of ben je net gestart? Kom dan naar de gratis training Start een eigen bedrijf van het Startersloket. Deze training biedt je een solide basis voor jouw onderneming.

Expositie

Paula Bordes, uit Zwaag exposeert met diverse beelden en Marquerite Bogers, ook uit Zwaag met olieverf schilderijen. De toegang is gratis.

Investeringsbehoefte kleinbedrijf Friesland groeit harder dan elders in Nederland

AMSTERDAM, 21 augustus 2019 – Vergeleken met andere provincies zijn Friese kleine ondernemers actiever bezig met het investeren in groei blijkt uit cijfers van Funding Circle, een online leenplatform voor kleine ondernemingen.

Hoorn bouwt aan Droomschool

IT TAKES A VILLAGE TO RAISE A CHILD

VrijMoKo: Werkplek en ontmoeting voor ZZP-ers in de bieb

Het is vrijdagochtend en hoewel de Bibliotheek Stede Broec pas in de middag opent voor het publiek, zitten er al bezoekers op het voorplein. Het zijn ZZP-ers die gebruik maken van de werkplekken. De een zit met zijn laptop in de hoek een webinar te volgen, de ander werkt aan een eigen website.

Nieuwe tentoonstelling De Boterhal en OAR

Open Atelier Route Hoorn 2019 7 en 8 september…

The Preacher Men

Zaterdag 7 september 2019, 20:15 uur, € 15,- entrée:

17 aug Open dag bij Jam en Zo 14.00-16.00

Wie houd van de natuur, dieren, het boeren leven, lekker eten en gezelligheid zit op 17 aug van 14.00-16.00 goed op de Noorderdracht 45. Jam en Zo verteld graag over hun boeiende werk & ze laten u graag zien wat er zoal komt kijken bij het telen van diverse gewassen

EHBO cursus in Spierdijk

In de huidige samenleving zijn ongevallen helaas een dagelijks voorkomend verschijnsel. Ongevallen in en rondom het huis, tijdens het uitoefenen van werk en hobby of onderweg naar school of werk.

Yoga voor 50 plussers in Zwaag

Yoga met Susan geeft verschillende yogalessen in Cultureel Centrum De Plataan in Zwaag. Ondanks dat alle lessen die er gegeven worden toegankelijk zijn voor alle leeftijden is deze les op vrijdagochtend van 10:30-11:30 speciaal voor ouderen.

Pagina's