• Open inloop maandagavond bij RBC Slash in Hoorn.

    pixabay

Badmintonclub Slash houdt maandag Open Inloop

HOORN De Risdamse Badminton Club Slash houdt maandag 24 september 2018 een Open Inloop in sporthal De Huesmolen in Hoorn. De opening wordt verricht door de wethouder van sport Kholoud al Mobayed. Ze speelt tegen de nieuwe clubvoorzitter van RBC Slash, Kees van Kleef. 

De club meldt over de inloop en het komende seizoen het volgende: 

"Iedereen vanaf 18 jaar is welkom vanaf 19.30 uur bij de leukste recreantenclub van Hoorn. Rackets zijn verkrijgbaar in bruikleen. Shuttles zijn aanwezig. Zelf sportschoenen meenemen. Wethouder Kholoud al Mobayed speelt het eerste potje met de nieuwe voorzitter van RBC Slash, Kees van Kleef.

Bij Slash kunt je iedere maandag en woensdag gezellig een avondje sporten: maandag vanaf 19.30 uur en woensdag vanaf 20 uur. Nieuwkomers kunnen drie keer gratis proberen of de sport iets voor hen is.

Maandag kun je vanaf 19.45 uur meedoen met de gratis training. Hierbij krijgen spel en techniek, maar vooral plezier in de badmintonsport, de aandacht. Na de training kun je vrij spelen.

Gevorderde spelers kunnen meedoen aan de West-Friese Badminton Combinatie. Daarin speel je tegen andere verenigingen uit de West-Friese regio. De wedstrijden zijn op doordeweekse avonden.

Voor ouderen organiseert Slash Ouderenbadminton op vrijdagmiddag. We starten om 14:15 en spelen tot 16:15.  Kosten per keer  € 2.50, lidmaatschap is niet verplicht. 

De Risdamse Badminton Club Slash bestaat al meer dan dertig jaar. Het thuishonk is al die jaren sporthal De Huesmolen in de wijk Risdam in Hoorn.

Onze sponsors zijn Gastouderbureau Berend Botje, Rosa Energy Services, Tandprothetische Praktijk Kamstra, Juwelier De Vries en Boekweit en Olie.

Meer info: www.rbcslash.nl