• Puur for Kids

Cadeautjes gezocht voor kerst

WEST-FRIESLAND Voor de elfde keer op rij zet Puur for Kids zich in om kinderen blij te maken met een cadeautje tijdens kerst. Het gaat bij deze actie om mooie, lieve, leuke, kleine en grote cadeautjes voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Voor de kinderen tussen de 0 en 12 jaar worden op verschillende locaties in West-Friesland kerstbomen geplaatst met kaartjes erin. Iedereen kan een kaartje met leeftijdscategorie van een jongen of meisje uit de boom halen en voor dit kind een cadeautje kopen. Dit cadeautje kan vervolgens ingepakt weer onder de boom worden gelegd. Ook mensen zonder kaartje kunnen een cadeautje inleveren.

De laatste twee jaar is het Puur for Kids gelukt om vanuit donaties twee bioscoopkaartjes per kind beschikbaar te stellen voor de kinderen in de leeftijdscategorie van 13 t/m 17 jaar oud. ,,De ouders en kinderen waren hier erg enthousiast over en daarom streven wij er ook dit jaar naar om dit opnieuw te kunnen doen", meldt Puur for Kids. ,,VUE Bioscoop en van Der Valk Hoorn sponsoren ons en geven een fikse korting waardoor wij in staat zijn om voor een klein bedrag kaartjes in te kopen."

Dit jaar zullen er wederom kaartjes in de bomen hangen waar een verzoek voor een donatie van 6,50 euro op staat.

Meedoen kan tot en met dinsdag 18 december. Zie de Facebookpagina van Puur for Kids voor de deelnemerslijst of www.puurforkids.nl.