• The Elvis Concert vindt plaats op zondag 19 mei in Schouwburg Het Park te Hoorn.

    Elvis Presley fanclub

Concert Elvis Presley naar Het Park

HOORN Na zijn overlijden leeft de muziek van Elvis Presley nog altijd door in de harten van vele fans en wordt hij gezien als één van de meest invloedrijke muzikanten die de wereld heeft gekend. In Schouwburg Het Park wordt hij in mei dit jaar herdacht met een concert waaraan originele bandleden van The King of Rock 'n Roll meewerken.

MEET & GREET Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat de iconische zanger Elvis Presley de top van de hitlijsten veroverde met nummers als 'In The Ghetto', 'Suspicious Minds' en 'Don't Cry Daddy'. The Elvis Concert is geen imitatieconcert maar richt zich puur op de muziek van Elvis Presley. Ieder nummer wordt zo authentiek mogelijk gebracht. Voor fans en muziekliefhebbers is het concert een feest der herkenning en een unieke mogelijkheid om de mensen te zien spelen die met Elvis hebben gewerkt. The Elvis Concert 2019 is een productie van Elvis historicus Arjan Deelen in samenwerking met Constantijn Zantingh van de Nederlandse Elvis Presley fanclub. Na het concert is er een meet & greet.

MUZIKANTEN Onder de muzikanten die op het podium staan bevinden zich drummer Bob Lanning, die in 1970 deel uit maakte van Elvis' zijn band en Jim Murray van The Imperials die vanaf eind jaren zestig de achtergrondzang verzorgde tijdens diverse opnamesessies en vele honderden shows. Zanger is de Amerikaan Dwight Icenhower. Hij werd door de erfgenamen van Elvis uitgeroepen tot de allerbeste Elvis sound-a-like en is wereldwijd een veelgevraagd artiest. Naast The Elvis Concert shows treedt hij exclusief op voor Elvis Presley's Graceland (USA).

KAARTEN The Elvis Concert is op zondag 19 mei. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.hetpark.nl