• Ponydag Hoorn heeft voor dit jaar nog plaatsen over.

    Edith Hartog

Deelnemers ponydag gezocht

HOORN De Ponydag Hoorn heeft nog plekken vrij voor deelnemers aan de Ponydag 2018, op woensdag 8 augustus. Tussen 10.00 en 16.00 uur is er een heel programma voor pony en begeleider, van keuring tot verkleedshow, hemdenrace en natuurlijk de traditionele Ponylunch. "Wij beloven een geweldige dag voor mens en dier!", zegt Edith Hartog, die de Ponydag Hoorn al jaren organiseert. Info en aanmelding via: edithswebsite.nl

Over de ponydag meldt Edith Hartog het volgende: 

"Op woensdag 8 augustus vindt tussen tien en vier een van de leukste evenementen van het jaar in Hoorn plaats. De jaarlijkse ponydag met keuringen, spelletjes, een openlucht ponylunch en een spectaculaire verkleedshow staat dan op het programma. Dit evenement wordt bijzonder goed gewaardeerd door de bezoekers!

Het aantal kinderen met een (verzorg)pony neemt de laatste jaren steeds verder af. Wij zien dat terug in de deelnemersaantallen. Die nemen ook af!

En dat is zo verschrikkelijk jammer! Want dit evenement wordt al ruim 50 jaar georganiseerd in de binnenstad en is nog steeds gratis toegankelijk en gratis om aan deel te nemen.

Wij zoeken dus nog steeds nieuwe deelnemers en wij beloven een geweldige dag voor mens en dier!

Meer informatie en/of aanmeldmogelijkheden vind je hier: http://edithswebsite.nl/ponydag-2018/