Duo-concert Sesam & Shoreline

WOGNUM Sesam en Shoreline waren vroeger dé kermisbands van Noord-Holland. Nu treden ze zaterdag 8 december samen op in café Stam.

GOLDEN OLDIES Beide bands hebben een imponerende muzikale achtergrond en daarom des te unieker dat de bands nu samen een avond vol golden oldies brengen. Sesam in de originele bezetting (al 43 jaar lang) met Marja Floris, Kees Commandeur, Dick Schouten, Jan Koppes en Koos Blauw. En Shoreline met drummer Ton Vendel als leadzanger, gitarist Rob van Enkhuizen, toetsenist Alexander Pranger en bassist Ron Vreijsen.

SESAM Seventiesband Sesam heeft afgelopen voorjaar nog een optreden neergezet samen met 'Van Dik Hout' in Sporthal De Bloesem. Tijdens het dubbelconcert komen bekende nummers van hun veelzijdige repertoire langs. Het wordt een avond van gezelligheid en herkenbaarheid met songs waarop iemand z'n eerste vriendinnetje kuste of dat je helemaal uit je plaat ging met je vrienden bij bijvoorbeeld Uriah Heep of Status Quo.

SHORELINE Shoreline staan altijd garant voor gezelligheid en om hun veelzijdige repertoire; popmuziek van de bovenste plank met de hits van toen en nu, rock, feestnummers, meezingers, Nederlandstalig. Afgelopen zomer heeft de band nog met succes meegedaan aan de Non Stop 100 Live in Hoorn.

Aanvang: 21.00 uur. Entree: 10 euro.