• Stichting Jaarmarkt Blokker

Jaarmarkt Blokker voor jong en oud

BLOKKER De 36e editie van de Blokkerse jaarmarkt staat voor de deur. Zaterdag 31 augustus om 10.00 uur is het startsignaal uit de speakers te horen.

Er is van alles te zien en te koop op deze grootse jaarmarkt. Basisschool De Bussel is bij uitstek de uitvalsbasis voor jonge ondernemers tot 12 jaar. Hun handelswaar bieden zij aan tegen scherpe prijzen. Mogelijk zijn ze sneller uitverkocht dan de kaartjes voor de F1 van Zandvoort.

GRATIS PONY RIJDEN 'Jeugd volop in beweging' kan energie kwijt op het springkussen of aan de klimwand. Een kinderdraaimolen draait op het plein bij Ben de Haan en ten zuiden van het parkeerterrein bij Deen en Action kan er gratis worden pony gereden.

BALLONNEN Diverse standwerkers, waaronder Simon Ballon, verluchtigen de markt. Een kinderhand is snel gevuld, maar niet zo snel als een ballon van deze kunstenaar.

WATERSPUIT BEDIENEN De brandweer geeft demonstraties en de grotere jeugd de kans het waterspuit eens te bedienen. Welke jonge helden durven de toekomstige brandhaarden te leren bestrijden?

Er is een tentoonstelling van 10.00 tot 17.00 uur in de protestantse kerk. Paula Bordes exposeert beelden van brons, hout en steen. Marquerite Bogers olieverfschilderijen.