• Familie Mol

Goede jaarmarkt Nibbixwoud voor Jordy Mol

NIBBIXWOUD Ook dit jaar stond trampolinespringer Jordy Mol weer met een kraam op de jaarmarkt in Nibbixwoud. Dit werd afgelopen zondag opnieuw een groot succes: "Ik heb maar liefst 512 euro opgehaald! Een fantastisch bedrag!"

 Vele mensen kwamen even bij Jordy  langs. "Om even bij te praten of voor een foto met handtekening." Maar de mensen konden ook meedoen met Jordy's trampolinespel en een bod uitbrengen op zijn gedragen WK springschoenen om een bijdrage in de pot te doen. "Het was allemaal hartverwarmend en fantastisch om te ervaren dat er zoveel mensen met mijn sportcarrière meeleven. Dit moedigt mij aan om door te gaan met waar ik mee bezig ben."

Maandag 22 juli gaat de talentvolle jonge trampolinespringer uit Nibbixwoud weer beginnen met zijn trainingen. "De focus gaat dan volledig naar het laatste WK kwalificatiemoment op 14 september in Alkmaar. Ik ga ervoor en het voelt heerlijk dat ik financieel geen druk heb en mij volledig kan richten op het springen van de limiet. De eigen bijdrage van 3300 euro voor het WK in Tokio heb ik mede dankzij het publiek bij elkaar verzameld. Ontzettend bedankt!"