• Groot Verkiezingsdebat op maandag 12 maart in Hoorn

    BDU Media

Groot Verkiezingsdebat Hoorn maandag in Het Park

HOORN In het kader van de debatten over de Gemeenteraadsverkiezingen realiseert gemeente Hoorn in het kader van Hoorn Kiest, maandagavond 12 maart het Grote Verkiezingsdebat. In Schouwburg Het  Park. Aanvang 20.00 uur en vrije toegang, met ook een actieve rol voor het publiek, zo is de bedoeling. 

Gemeente Hoorn schreef er de volgende uitnodiging bij: 

"Op maandag 12 maart vindt het Grote Verkiezingsdebat van Hoorn plaats in schouwburg Het Park. De lijsttrekkers van de 14 deelnemende partijen gaan dan met elkaar in debat over de belangrijke thema's in Hoorn. Het debat start om 20:00 uur en de toegang is gratis.

Net als in 2014 vindt het Grote Verkiezingsdebat plaats in schouwburg Het Park in Hoorn. De debatleider is Donatello Piras van het Nederlands Debat Instituut, ook wel bekend als presentator van RTL-Z. Donatello leidt de 14 lijsttrekkers langs drie belangrijke thema's; Sociaal, Wonen en Huisvesting en Bereikbaarheid en Mobiliteit.

Publiek krijgt actieve rol

Met de app 'Mentimeter' krijgt het publiek ook een actieve rol tijdens het debat. Via deze app kunnen aanwezigen hun mening geven. Ook wordt het publiek gevraagd om vragen door te geven die aan de lijsttrekkers voorgelegd kunnen worden.

Toegang is gratis

De toegang is gratis. De zaal is vanaf 19:30 uur open. Het debat start om 20:00 uur en duurt naar verwachting tot 21:45 uur.

Live uitzending

Het Grote Verkiezingsdebat wordt live uitgezonden door WEEFF, via www.weeff.nl. Het debat is later ook terug te zien op WEEFF.