• Inloophuis Pisa

Help mee als gastvrouw/heer bij inloophuis Pisa

HOORN Inloophuis Pisa is het huis aan de Draafsingel in Hoorn voor mensen die te maken hebben met kanker. Patiënten, ex-kankerpatiënten maar ook de mensen uit hun omgeving kunnen er terecht voor programma's en activiteiten, maar ook voor een gesprek en vragen. Een warm welkom wordt er geboden door gastvrouwen en gastheren.

Het vrijwilligersteam van gastvrouwen en gastheren zoekt versterking. "Samen met jouw collega's bied je een luisterend oor aan mensen die bij Pisa binnenkomen en behoefte hebben aan een gesprek met iemand die hen begrijpt. Jij bent in staat om zo'n gesprek met compassie te voeren en informatie te verstrekken over wat PISA te bieden heeft", meldt Pisa.

Van de gastvrouw/gastheer verwacht Pisa: betrokkenheid, goede sociale en communicatieve vaardigheden, gevoel voor humor, teamspirit en gastvrijheid. Vrijwilligers verzorgen minimaal 1 dagdeel ('liefst 2') per week een dienst van 4,5 uur; in principe overdag, maar soms in de avond of in het weekend. Het werk vindt plaats in de Pisa villa, maar bij gelegenheid ook op locatie elders in West-Friesland. Pisa biedt een driedaagse training vooraf en begeleiding en bijscholing.

Aanmelden? Stuur daarvoor een mail met motivatie en curriculum vitae naar coördinator Wiek Luza, wiekluza@inloophuispisa.nl