• Hoorns Harmonie Orkest

Hoorns Harmonie Orkest treedt samen op met Entre Nous

HOORN Het Hoorns Harmonie Orkest (HHO)verzorgt zondag 10 februari een winterconcert in samenwerking met Mandoline Orkest Entre Nous in Cultureel Centrum de Huesmolen in Hoorn. Het optreden begint om 14.30 uur, toegang 7,50 euro per persoon.

Het HHO is in een unieke samenwerking met Mandoline Orkest Entre Nous te zien. Door de snelle afwisseling tussen beide orkesten ontstaat een spannende muzikale combi met grote variatie. Entre Nous speelt alle stijlen van de muziek, van klassiek tot Jazz en staat onder leiding van Jan van Deursen.

Het Hoorns Harmonie Orkest heeft een gevarieerd programma met Largo (Handel) en Antartica (Carl Wittrock) als winterse invulling. Het orkest staat onder leiding van de altijd enthousiaste Wouter Hakhoff met een luchtig en licht programma met een aantal swingende werken. Welke dat zijn… laat u zich verassen door het HHO  en Entre Nous.

Na dit concert begint het HHO met het instuderen van 'de Schilderijen tentoonstelling' van Mousorsky. Een muzikaal en beeldend project op een 3 tal basisischolen in Hoorn. Dit project is opgezet samen met de Blauwe Schuit. Hiervoor zoeken wij nog een aantal muzikanten die het leuk vinden om met ons mee te spelen (een aantal jaren speel ervaring is gewenst). Je kunt de contactgegevens vinden op www.hoornsharmonieorkest.nl. (Video: Hoorns Harmonie Orkest)