• Themaposter voor het Huttendorp Ursem 2018.

    Huttendorp Ursem

Huttendorp Ursem inschrijving geopend

URSEM De organisatie van het Huttendorp Ursem meldt dat per 15 april de inschrijving van het huttendorp 2018 is geopend. Er is voor 170 kinderen uit Ursem weer drie dagen bouwfeest, vanaf 23 juli. Elk jaar is er een thema voor het dorp, met alle spelen, bouwwerken en feesten en dit jaar is dat: 'Huttendorp Ursem, Hout of Space'. Kinderen kunnen zich opgeven via www.huttendorpursem.nl, net als vrijwilligers en sponsors. 

De organisatie van het huttendorp stuurt de volgende uitnodiging: 

"HUTTENDORP URSEM 23-24-25 juli 2018

Eind juli is het alweer tijd voor de leukste driedaagse van het jaar: Huttendorp Ursem! De voorbereidingen zijn in volle gang en het bestuur is weer bezig er een top evenement van te maken. Het thema van deze editie is "Hout of Space".

Wat houdt Huttendorp nu eigenlijk in? Tijdens Huttendorp bouwen groepjes van 10 kinderen en 2 begeleiders een hut op een speelterrein in Ursem (perceel tussen Noordgouw 33 en Geesterland 56). Met materialen zoals pallets, zeil, verf, spijkers etc. worden de meest prachtige hutten gebouwd. 's Middags worden er verschillende leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd. Ofwel drie dagen lang kunnen de kinderen samen timmeren, knutselen, dansen, spelletjes doen en natuurlijk wil iedereen de verkiezing van het mooiste Huttendorp bouwwerk winnen.

Voor wie is Huttendorp?

Er is plek voor 170 kinderen uit Ursem in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar (basisschool), met minimaal zwemdiploma A. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Vanaf 15 april staat de inschrijving open op de website www.huttendorpursem.nl en de kosten zijn €25,- per persoon.

Kom helpen als vrijwilliger! Iedereen van 13 jaar en ouder die het leuk vindt om te helpen kan zich opgeven als vrijwilliger, al is het maar voor één dag. Je bent een belangrijk onderdeel van het Huttendorp, werkt gezellig met je eigen groepje samen en zorgt ervoor dat de kinderen een onvergetelijke tijd hebben. Ben je enthousiast geworden en wil je je alvast aanmelden? Dat kan via www.huttendorpursem.nl

Voor meer informatie en een impressie van voorgaande jaren, zie onze website of de facebookpagina www.facebook.com/ursemhuttendorp.

Wilt u als sponsor bijdragen aan dit feest?

Door sponsor te worden of een financiële bijdrage te leveren voor het Huttendorp van uw (klein) kind (eren) maakt u ons erg blij. Aanmelden kan bij Jeroen Steenmeijer, Femke Dol of via sponsors@huttendorpursem.nl. Alvast bedankt namens het bestuur en alle kinderen!