• Imca Marina's verhuizing vanuit Hem is aanstaande en ze houdt daarom een tuinverkoop van spullen die ze niet kan meenemen.

    Susan Dijkhuijsen

Imca Marina ruimt op

HEM Na een aantal jaar met veel plezier in Hem te hebben gewoond gaat Imca Marina het voor haar geliefde West-Friesland verlaten voor een kleiner en handzamer huis in Blaricum. Verhuizen betekent opruimen en  omdat ze kleiner gaat wonen moet er worden opgeruimd. En als in elk huishouden zijn er spullen waar een ander best nog wat aan heeft. Dus houdt Imca zondag 22 juli een tuinverkoop.

In de verkoop gaan huishoudelijke spullen, maar bijzondere zaken, als delen van haar servies en brocante. Maar ook meer exclusieve zaken, als schilderijen en ook kleding van onder anderen Fong Leng, Frank Govers en Edgar Vos. Denk hierbij aan schitterende capes en jassen, Ibiza, Gypsy en Spaanse kleding/japonnen en handgemaakte kostuums.

Kortom, teveel om op te noemen wordt te koop aangeboden en is verkrijgbaar voor een ieder die een blijvende herinnering aan Imca Marina in huis wil hebben. Imca over de komende verkoop: "Aan de ene kant vind ik het jammer dat ik al deze prachtige spullen niet mee kan nemen, maar aan de andere kant vind ik het heel leuk dat het op deze manier een 'tweede leven' gaat krijgen". 

Op zondag 22 juli zijn vanaf 11.00 uur de deuren van haar tuin en woning aan de Hemmerbuurt 205 in Hem geopend en gaat de sale van start. Om 15.00 uur start er een ludieke veiling waar Imca samen met veilingmeester Hans Knijn de waardevolle, exclusieve items te koop aanbied. "Ik ben heel benieuwd wie ik zondag ga aantreffen en heet jullie allemaal van harte welkom", aldus Imca Marina.