• Beeld van de Kerstmarkt in 2016

    Kerst op het Plein

Kerst op het Plein, winterevenement voor iedereen

HOORN  Nog even wachten en dan begint weer hét winterevenement van de regio. Van 15 tot en met 17 december wordt?'Kerst op het Plein' voor de tweede maal georganiseerd in de binnenstad van Hoorn. Een volle programmering biedt het hele weekend vermaak en gezelligheid voor jong en oud.

Het evenementenplein Er is extra ruimte gecreëerd op het plein op de Noorderveemarkt zodat tussen de schaatsbaan en kinderactiviteiten een verwarmde tent staat die als sfeervolle XXL huiskamer dient. Ook staan daar verschillende sneeuwhuisjes met echte winterkost als snert, bratwurst en broodjes rookworst. Zaterdag en zondag: Gezellige kerstmarkt

De belangstelling voor de kerstmarkt blijkt groot, er zijn meer dan 60 inschrijvingen binnen gekomen. Alle kramen en huisjes worden gezellig bij elkaar geplaatst op het Kleine Noord. Met ook daar kinderactiviteiten, optredens en vermaak.

Vrijdagavond: VrijMiBo Christmas edition

Het team van VrijMiBo pakt elk jaar met kerst extra uit en weet als geen ander hoe je de vrijdagavond gezellig kunt maken met een stevig feestje. Met de party coverband KINK en de vertrouwde DJ's Peter en Benno gaat dit helemaal goedkomen in de grote verwarmde 'Amstel Biergarten' feesttent. Aanvang 18:00, de entree is gratis. Daarom raden we aan om op tijd te komen. 

Zaterdagavond: 'Après-skiën' met de Snollebollekes

In dezelfde grote verwarmde 'Amstel Biergarten' feesttent, zal Kerst op het Plein omgedoopt worden tot 'Herrie Christmas'. Met een optreden van de Snollebollekes, bekend van de vrolijke meezinger 'Op en Neer.' wordt het zaterdagavond wederom één groot feest. Kaarten zijn nog beschikbaar op bit.ly/herriechristmas

Zondagochtend : Senioren ontbijt

In samenwerking met Herberg Hoorn wordt er een gratis kerstontbijt aangeboden voor senioren (volgeboekt) dat veel meer is dan alleen een vers broodje met koffie en thee. Zo wordt het ontbijt gehouden in de verwarmde tent. Hier worden de gasten opgewacht in een sfeervolle ambiance. Ook is er live-muziek aanwezig en zijn er optredens van het Carol Inn Choir en zangduo Dick & Melissa. Vanaf 12.00 uur is het plein wederom open voor publiek en zijn er diverse optredens van koren, artiesten en muzikanten.

Vrijwilligers gezocht!

Vind je het leuk om mee te helpen achter de bar of bij het promoten van dit evenement? Meld je dan aan als vrijwilligers op vooreenmooistad.nl/kersten ontvang een leuke beloning.