• www.pixabay.com

Kerstpakketten van De Baanbreker voor minderbedeelden

ENKHUIZEN De Baanbreker houdt ook dit jaar weer een kerstpakkettenactie, voor het twaalfde jaar op rij.

Deze actie is opgezet voor mensen die nog niet bekend zijn bij hulpverlenende instanties en die onder het bestaansminimum leven. Deze mensen helpt De Baanbreker door middel van de kerstpakkettenactie op een fijne manier de feestdagen door. Hierbij vraagt De Baanbreker hulp van de bevolking, door middel van donaties van kerstpakketten en levensmiddelen.
Dit jaar werkt De Baanbreker samen met de katholieke kerk Enkhuizen en de kinderkledingbank Stedebroec. Niet voor ieder kind is het vanzelfsprekend om tijdens de feestdagen cadeautjes te krijgen. "Vanuit dit oogpunt is deze samenwerking ontstaan zodat wij dit samen mogelijk kunnen maken voor de kinderen. Heeft u zelf een kerstpakket gekregen, die u eigenlijk niet nodig heeft? Doneer dan dit kerstpakket bij De Baanbreker. Ook donaties van voedings- en levensmiddelen, sfeerartikelen of speelgoed worden erg gewaardeerd."
Het inleveren kan onder meer bij De Baanbreker aan de Harpstraat 3-5 in Enkhuizen (0228-324574) van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.