• Een van de Renault F1 bolides in actie.

    Serge Duursma

Lezersactie: Maak kans op VIP-kaarten voor GAMMA Racing Day

ASSEN OP TT Circuit Assen wordt zaterdag 17 en zondag 18 augustus weer de GAMMA Racing Day gehouden. Geniet gratis van de Formule 1-demonstratie tijdens het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa.

Met een gratis toegangsbewijs en via de partners van het evenement geniet je vanaf de wereldberoemde TT-tribunes van een dag vol met motorraces, het wereldkampioenschap bij de zijspannen, met de snelste karts van Europa en met klassieke toerwagens.Voor meer info kijk even op www.gammaracingday.nl

WIN

Lezers van de nieuwsbrief van deze website maken kans om een VIP-arrangement voor twee personen naar de GAMMA Racing Day te winnen. Het Pitroof Inn VIP-arrangement ter waarde van 195 euro per persoon laat je het
grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa in stijl beleven. Op het pitdak geniet je van het uitzicht op de baan en van lekker eten en drinken. Inclusief parkeerkaart en toegang tot de paddock!

BDU-LEZERSACTIE 


BDUmedia verloot 10 x 2 VIP-kaarten onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot maandag 22 juli 2019. N.B.: Alleen nieuwsbriefabonnees nieuwsbrief maken kans op GRATIS kaarten. Hoe maak je kans?


Stap 1:
Klik hier om je in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief 


Ben je al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:
Vul hier uw gegevens in om kans te maken op twee VIP-kaarten 

De winnaars worden 22 juli 2019 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

DEMONSTRATIE RENAULT F1 

Het Renault F1 Team verzorgt op 17 en 18 augustus een exclusieve Formule 1-demonstratie tijdens de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen. Geniet GRATIS van deze Formule 1-demonstratie tijdens het grootste
gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa! Met een GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar in de GAMMA bouwmarkt en via de partners van het evenement geniet je vanaf de wereldberoemde TT-tribunes van een dag vol met motorraces, het wereldkampioenschap bij de zijspannen, met de snelste karts van Europa en met klassieke toerwagens. 

Enzo Knol stapt als passagier in bij Robert Doornbos in de F1 2-seater, Tim en Tom Coronel komen in actie en Kawasaki Racing Team coureur Leon Haslam demonstreert zijn 300+ km/h snelle NINJA ZX10-RR World Superbike motor! Volg ook de verrichtingen van 's werelds snelste raceauto op waterstof die het opneemt tegen 'gewone' raceauto's en bekijk de wereldberoemde NUON Solarauto op zonne-energie van dichtbij.

POWER ARENA

In de GAMMA Power Arena wacht bezoekers van jong tot oud een aantal originele activiteiten met onder meer 'power tools'. Zo maken kinderen bij de stand van Turtle Wax een GRATIS rit in een e-car, kunnen bezoekers meedoen met de Makita bladblazer challenge of op de foto met de spectaculaire raceauto's van Valvoline. 

GRATIS

Gratis genieten van wereldberoemde racers, gratis zitplaatsen op de beste tribunes, gratis parkeren én… gratis pstappen voor de jeugd. Dát is de GAMMA Racing Day op 17 en 18 augustus. 

Op het binnenterrein beleef je met een Paddock Ticket alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij. De GAMMA Racing Day 2019 wordt de 20e editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het gratis toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf juni bij onder meer GAMMA Bouwmarkten en op www.gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer. Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf 5 Euro tot 25 Euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis paddocktoegang, bezoekers van 12 jaar en ouder betalen 15 euro per persoon.