• Ook dit jaar een Golf clinic bij het Open Golf toernooi van de Lions Opmeer-Medemblik.

    Lions Opmeer
  • Golf wedstrijd, ook op 6 september.

    Lions Opmeer
  • In de zandput.

    Lions Opmeer

Lions golftoernooi start inschrijving

WERVERSHOOF Lionsclub Opmeer-Medemblik is de inschrijving gestart van het Golf Open 2019 toernooi dat op 6 september wordt gehouden, op Golfbaan De Vlietlanden. Het toernooi vindt voor de 18e keer plaats. Zowel golfers als niet-golfers zijn welkom. De niet-golfers krijgen een clinic basis golf: afslaan, chippen en putten en uitproberen op de baan. De golfers lopen voor de wedstrijd achttien holes en kunnen de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open bokaal en andere prijzen winnen. 

Beide groepen zijn een dag onder de pannen, vanaf 11.00 uur tot en met een buffet om 19.15 uur. Deelname kost 65 euro voor golfers en 45 euro voor niet golfers en uiteraard, de organisatie is immers een Lionsclub, is er ook een goed doel aan de dag verbonden.
De opbrengst gaat naar Dorcas, hulpverleningsorganisatie voor de armsten in Oost-Europa, Midden Oosten en Afrika.

De Lions Opmeer-Medemblik melden als organisatie het volgende over de dag en het goede doel:

"De dag begint om 11.30 uur. Onder het genot van koffie/thee en een broodje maak je kennis met de anderen of kun je herinneringen ophalen van vorige keren. Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en is er een verloting van door onze sponsors beschikbaar gestelde prijzen. Rond 19.15 uur staat er een heerlijke Indisch buffet klaar en rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de volledige opbrengst naar Dorcas. Dorcas is een christelijke hulporganisatie, die actief is in het oosten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund maar ook ontwikkeld. Zo ontwikkelt Dorcas samen met lokale partnerorganisaties projecten die mensen leren te voorzien in hun basisbehoeften en hen helpen op eigen benen te staan.
Door mee te doen met Lions Opmeer-Medemblik Golf Open steun je dit goede doel en geniet je van een ontspannen en sportief evenement.
Wij verwachten een grote opkomst.

Schrijf je daarom snel in bij de organisatie van het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open:
Harry Kloppenburg T: 06-51344707 / e-mail: harrykloppenburg@hotmail.com
of via onze site www.lionsopmeer.nl