• PCA Visser
  • PCA Visser

Musical La La Land in première bij Werenfridus

HOORN De theatervoorstelling La La Land is vandaag, donderdag 14 maart, in première gegaan bij het Werenfridus in Hoorn. Het is een speciale voorstelling, want het is de openingsvoorstelling in het nieuwe theater van het Werenfridus.

Er is een theaterbewerking van de succesvolle film uit 2016 gemaakt. Gedurende anderhalf jaar is er 2 uur per week gerepeteerd door leerlingen. In totaal 26 Acteurs en 7 musici, allen leerlingen van het 3e tot en met het 6e jaar, laten deze musical over Sebastian en Mia tot leven komen. Mia is een serveerster met de droom om actrice te worden, maar ondanks de talloze audities die ze doet, heeft ze geen succes. Jazzmuzikant Sebastian droomt van zijn eigen club. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Ze proberen elkaar te stimuleren om hun dromen waar te maken. Met succes! Maar dit succes drijft hen ook geleidelijk uit elkaar.

Het is een musical geworden waarin prachtige muziekarrangementen en professionele choreografieën te horen en te zien zijn. Ook de vormgeving is een lust voor het oog. De voorstelling duurt 2 uur en wordt nog op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart gespeeld. De voorstelling is te zien om 19.30 uur en op zaterdag is er ook een matinee om 14.00 uur. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via het Werenfridus.