• Mantelzorg - samen lunchen

    Eigen

Nominatie vrijwilliger van het jaar geopend

MEDEMBLIK Ook dit jaar organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente Medemblik de Vrijwilligersprijs. Dit is een waarderingsprijs voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Wie verdient de Vrijwilligersprijs Medemblik 2019? Daar hebben de bewoners van Medemblik invloed op door hun favoriete vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aan te melden.

Het aanmelden van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties kan via www.vrijwilligersprijsmedemblik.nl. Er zijn drie categorieën: de jonge vrijwilliger (tot 23 jaar), de vrijwilliger (vanaf 23 jaar) en de vrijwilligersorganisatie. Aanmelden kan tot 22 september.

AANMELDMOGELIJKHEID Na het sluiten van de aanmeldmogelijkheid buigt de vakkundige jury zich over de aanmeldingen en kiest vervolgens van iedere categorie drie genomineerden.

JURYLEDEN De jury bestaat uit Marijke Langendijk (Rode Kruis), Ron van Breukelen (Loopgroep Medemblik), Cor van Putten (Adviesraad Sociaal Domein), Marloes Manshanden (Westfriese Bibliotheken) en Eline Visser (JoMeGiNi Nibbixwoud).

FILMPJE Van alle genomineerden wordt een filmpje gemaakt waarin zij zich uitgebreid kunnen presenteren. De filmpjes worden ruim twee weken voor bekendmaking van de winnaars geplaatst op de website.

Vanaf dan kunnen alle inwoners van Medemblik hun stem uitbrengen op hun favoriet. Op 15 november worden de winnaars van de Vrijwilligersprijs Medemblik bekend gemaakt. Dat gebeurt tijdens een besloten feest in het Stoommachinemusuem in Medemblik.

PRIJZEN VAN SPONSORS Ook dit jaar ontvangen de prijswinnaars prijzen van de sponsors. Meer informatie over de sponsors en de Vrijwilligersprijs 2019 is ook te lezen op de website.