Ondernemend Hoogkarspel

HOOGKARSPEL In het VOC in Bantam wordt woensdag 18 oktober het startschot gegeven voor 'Ondernemend Hoogkarspel'.

Er bevinden zich in Hoogkarspel veel ondernemers, variërend van zzp'ers tot directeuren van grote bedrijven. Hoogkarspel is trots op al deze ondernemers en wil ze graag verbinden. De
huidige Ondernemersvereniging Drechterland (OVD) heeft onlangs nieuwe input gekregen van een groep enthousiaste ondernemers. Om de actieve houding van deze groep kracht bij te zetten, gaat de ondernemersvereniging van Hoogkarspel vanaf nu verder onder de naam 'Ondernemend Hoogkarspel'.

Ondernemend Hoogkarspel wil samen met alle ondernemers bouwen aan een nieuwe vereniging. "Het moet een sociale en gezellige, maar ook nuttige club worden waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten", zo laat men weten. Daarnaast wil Ondernemend Hoogkarspel ook maatschappelijk betrokken zijn om voor alle inwoners iets te kunnen betekenen en belangen behartigen tussen bedrijven en overheid. Alle ondernemers worden uitgenodigd om woensdag 18 oktober aanwezig te zijn. Tijdens deze bijeenkomst wordt meer verteld over de plannen, maar is er ook volop ruimte voor inbreng en wensen van de ondernemers. Na 18 oktober zullen er frequent bijeenkomsten plaats gaan vinden. Aanmelden via info@ondernemendhoogkarspel.nl. Zie ook www.ondernemendhoogkarspel.nl.