• Affiche van de Medemblik Harbour City Swim, zaterdag om 12.00 uur aan de Oosterhaven.

    MHCS

'Maarten toch in Stavoren-Medemblik marathon'

MEDEMBLIK Maarten van der Weijden zwemt zaterdag 17 augustus alsnog mee in de Zwemmarathon Stavoren-Medemblik. Dat meldt Inloophuis Medemblik op de dag voordat de marathon plaatsvindt én de prestatie- en sponsorzwemtocht Medemblik City Swim wordt gehouden. De Medemblik City Swim heeft het Inloophuis Medemblik als goede doel. Het Inloophuis Medemblik is het huis van en voor mensen die te maken hebben met kanker en hun verwanten. 

Inloophuis en Medemblik City Swim roepen op tot deelname aan de city swim. "De afstand is slechts 1 km  Misschien kun je nog de laatste kilometer samen met Maarten zwemmen?" 

Met de persoonlijke prestatie is er een directe financiële ondersteuning van het inloophuis Medemblik. 

De prestatietocht vindt plaats aan Oosterhaven in hartje Medemblik en het startpunt ligt voor café Brakeboer. De organisatie verwacht dat veel mensen deze unieke zwem-prestatietocht aangrijpen om hun sportieve prestaties te tonen. Het is ook een mooie gelegenheid om met de familie, vrienden of buren als groep de prestatie af te leggen.

Opgeven kan nog steeds bij de organisatie van de 'Medemblik Harbour City Swim'. Ook supporters zijn van harte welkom. De start is om 12.00 uur. Inschrijven kan via mailadres: breemed@quicknet.nl  

De zwemtocht wordt aanbevolen door het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, mede in het kader van hun Schoon Water campagne.