• Dansdingen.nl

Peuterdans in De Blauwe Schuit

HOORN In de peuterdanslessen onder leiding van Carlijn Visser kunnen (groot)ouders bij De Blauwe Schuit in Hoorn dansend van alles en nog wat beleven samen met je kindje, kleinkind of oppaskind.

Golf en kolk rond als woeste zee of zwem mee met Aadje Piraatje. Of spring door het bos als eekhoorn, vlieg als vlinder van bloem tot bloem. Er komen verschillende thema's, materialen en verhaaltjes aan bod. En terwijl de kinderen genieten van het dansavontuur wordt er ondertussen gewerkt aan mobiliteit, muzikaliteit en woordenschat. In de lessen worden oefeningen meegenomen uit de Sherborne bewegingspedagogiek.

Carlijn Visser werkt sinds 2004 als docent dansexpressie en weet de belevingswereld van de kinderen met veel enthousiasme aan te spreken. Naast haar activiteiten voor verschillende kunstcentra werkt ze voornamelijk in het basis onderwijs als dansdocent. Kom een gratis proefles bijwonen.
De Blauwe Schuit is te vinden aan Vredehofstraat 7a. De peuterdanslessen zijn elke vrijdagochtend met uitzondering van de schoolvakanties. Van 9:15 tot 10:00 uur is er les voor 2-3 jarigen, van 10:15 tot 11:00 uur voor 3-4 jarigen. Aanmelden en informatie: Carlijn Visser 06-20479107 of info@dansdingen.nl.