• Winnaars uit Hoorn worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de cheques.

    Roy Beusker Fotografie

Postcode Loterij prijs van 1 miljoen euro valt op Cees Buddingh'hof

HOORN Een grote verrassing voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij uit Hoorn die meespelen met postcode 1628 WJ (Cees Buddingh'hof). Op die postcode is 1 miljoen euro gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo maakte Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld in de straat bekend. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar.

Er gingen drie prijzen van 111.111 euro uit en twaalf winnaars kregen 55.555 euro op hun rekening gestort.

Lizenka (36) en Kelly winnen 111.111 euro en zijn blij verrast: "Onze grote droom is om te trouwen en een reis door Amerika te maken. Dat gaat deze geldprijs een stuk gemakkelijker maken. Super!"

Johan (65) en Sandra (55) uit Hoorn spelen beiden mee en vallen dan ook allebei in de prijzen. Johan wint 55.555 euro en Sandra 111.111 euro: "Wat een geluk dat we allebei meespelen! We zijn dol op reizen dus gaan lekker veel op pad samen; stedentrips maken en naar de zon. Heerlijk!"

Floor (29) en Rick winnen 55.555 euro: "Wát zijn we hier ontzettend blij mee! We hebben net een huis gekocht en verwachten een kindje in 2019. Zoals je begrijpt komt deze geldprijs heel goed van pas."

De uitzending van de uitreiking in de Cees Buddingh'hof in Hoorn is vanavond te zien in 'Fout & Nieuw' bij RTL 4. Het programma start om 22.30 uur.